Haberler

Mersin Borç Bunalıma Giren Polis İntihar Etti

Borç bunalıma giren polis intihar etti

Mersin'in merkez Toroslar İlçesi'ndeki Yumuktepe Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan 40 yaşındaki polis memuru Erol Can, beylik tabancasıyla intihar etti. Can'ın, borçları yüzünden bunalıma girip intihar ettiği öne sürüldü.

Merkez Mezitli İlçesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki İlkay Sitesi B Blok'un 11'inci katında oturan Erol Can, iddiaya göre öğle saatlerinde banyoya girdikten kısa bir süre sonra beylik tabancasını başına dayayarak tetiğe bastı. Can, silah sesi üzerine banyoya gelen ve ismi açıklanmayan eşi tarafından kanlar içerisinde yerde yatarken bulundu.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Erol Can'ın öldüğünü belirledi. Bir kız babası olan polis memurunun borçları yüzünden bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Can'ın olay yerine gelen yakınları ise uzun süre gözyaşı döktü. İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yumuktepe Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title