Haberler

Mermer Sektörü ve 62 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi Antalya?da Bir Araya Geldi

Avrupa pazarını Orta Doğu ve Körfez pazarına bağlayan Türkiye, Pyramids Grup Fuarcılık aracılığı ile ticaretin yeni merkezi Antalya'da çok önemli bir projeye adım attı.

Avrupa pazarını Orta Doğu ve Körfez pazarına bağlayan Türkiye, Pyramids Grup Fuarcılık aracılığı ile ticaretin yeni merkezi Antalya'da çok önemli bir projeye adım attı. Turizm şehri olarak büyük bir üne sahip olan Antalya'ya Avrupa, Rusya ve Orta Doğu'nun birçok şehrinden direk uçuşla ulaşılabiliyor.

Dünya doğal taş rezervlerinin %40'ını sınırları içerisinde bulunduran Türkiye, Turkey Stone Antalya Fuarı'nın açılışını geniş çaplı bir protokol katılımı ile 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes Türel, Antalya Vali Yardımcısı Sn. Mestan Yayman, Maden İşleri Genel Müdürlüğü Doğal Taş ve Mermer Dairesi Başkanı Sn. Eyüp Yadigar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa İssi, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Satıcı, İstanbul Mermer İhracatçılar Birliği Başkanı Sn. Ali Kahyaoğlu, Burdur Valisi Sn. Hasan Kürklü, İstanbul Doğal Taşçılar Birliği Derneği Sn. Mustafa Mermerci, Irak Ticaret Odaları Konfederasyonu Danışmanı Sn. Haider Alsuhail, Güney Afrika Ekonomik Kalkinma Finans ve Turizm Bakani Sn. John Block, Pyramids Group Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mohamed Hashem, Genel Kurul Başkan Yardımcısı Sn. Dilek Dilbaz ve Genel Müdürü Sn. Tolga Tezel 'in da aralarında bulunduğu açılış töreni ile katılımcılar özellikle Orta Doğu'dan olmak üzere 62 farklı ülkeden ziyaretçi ile buluştu. 2000 profesyonel doğal taş alıcısının özel alım heyeti programı ile ağırlandığı fuara, 31 Mayıs fuar kapanışına kadar 25.000 ziyaretçinin katılımı bekleniyor. Ziyaretçiler 120 katılımcı firmanın yüzlerce çeşit doğal taşı ve makineleri ile buluşarak, sektöre taze kan olarak giren fuarda profesyonel bir platform oluşturdu.

Pyramids Group'un 22 yıllık fuar tecrübesi ile düzenlenen Turkey Stone Antalya Fuarı'nın açılısında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes Türel Antalya'nın ticaretin yeni merkezi olacağını vurgularken, turizm ve ağırlama sektöründe büyük bir tecrübeye sahip olan şehir, bu tecrübesi ile bütün sektörlerde de ticaretin nabzını tutmaya hazırlanıyor dedi.

Ayrıca, Irak Ticaret Odaları Birliği Ekonomi Komisyonu danışmanı Sn Haidar Majid al- Suhail Irak ve Türkiye arasındaki ticaretin öneminden ve Iraklı firmaların Türk mermerine olan ilgilerininden bahsederken Irak'ın ithalatta ilk ve tek tercihi Türk doğal taşıdır dedi.

Protokol konuklarının, katılımcıların ve ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan, önümüzdeki yıllarda büyüyerek uluslar arası anlamda da büyük başarılara imza atması beklenen fuar 31 Mayıs saat 18: 00'da sona erecek. Fuar Antalya Expo Center'da gerçekleşiyor.

TURKEY STONE ANTALYA FUARI 28 MAYIS 2015 AÇILIŞ PROTOKOL LİSTESİ

KURUM& UNVAN\tİSİM

PYRAMIDS ŞİRKETLER GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI \tMOHAMED SHERİF EL HASSEM

PYRAMIDS GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI\tDİLEK DİLBAZ

İSTANBUL MERMER İHRACATÇILAR BİRLİĞİ BAŞKANI\tALİ KAHYAOĞLU

BATI AKDENİZ İHRACATÇI LAR BİRLİĞİ YÖN.KUR.BAŞKANI/TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ ÜYESİ\tMUSTAFA SATICI

ANTALYA TİCARET VE SAN.ODASI YÖN.KUR.BAŞKAN YRD.\tMUSTAFA İSSİ

MADEN İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - DOĞAL TAŞ MERMER DAİRESİ BAŞKANI\tEYÜP YADİGAR

ANTALYA VALİ YRD \tMESTAN YAYMAN

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI\tMENDERES TÜREL

BURDUR VALİSİ/ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI BAŞKANI\tHASAN KÜRKLÜ

ISTANBUL DOĞAL TAŞÇILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI\tMUSTAFA MERMERCİ

THE IRAQI GENERAL CONFEDERATION OF CHAMBER OF COMMERCE\tMR. HAİDER MAJED ALSUHAİL

ANTALYA YAPI DENETİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI\tİRFAN VAROL

TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER FEDERASYONU GENEL BAŞKAN YRD.\tDENİZ KARATAŞ

ANTALYA YAPI DENETİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI\tİRFAN VAROL

EXPO 2016 ANTALYA AJANSI GENEL SEKRETERİ\tHAŞMET SUİÇMEZ

2016 ANTALYA AJANSI GENEL SEKRETER YARDIMCISI\tLEVENT MURAT DANIŞMAN

2016 ANTALYA AJANSI GENEL SEKRETER YARDIMCISI\tRIDVAN MESCİOĞLU

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ\tOSMAN GEYİK

TİCARET İL MÜDÜRÜ\tHÜSEYİN YALÇIN KOCA

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ TEMSİLCİSİ\tCELAL VECEL

KOSGEB ANTALYA HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ\tKAZIM AKGÜN

BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ\tRAGİBE COŞKUN

ESNAF VE SANATKAR ODALARI BİRLİĞİ BŞK.\tABDULLAH SEVİMÇOK

TMMOB.MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI BŞK.\tÜMİT BÜYÜKEŞMELİ

KEPEZ KAYMAKAMI\tSAVAŞ TUNCER

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI\tAV. HAKAN TÜTÜNCÜ

İL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRÜ\tBEDRETTİN TAŞKESEN

İL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜR YARD.\tMEHMET AKIN

TİCARET İL MÜDÜRÜ\tHÜSEYİN YALÇIN KOCA

ANTALYA LİMAN BAŞKANI \tMURAT MÜFTÜOĞLU

MADEN İŞLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI\tSELAHATTİN ERDOĞAN

MINISTRY FOR ECONOMIC DEVELOPMENT FıNANCE AND TOURISM - GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ BAKANI\tJOHN BLOCK

HEAD OF DEPARTMENT FOR THE MINISTRY OF SOUTH AFRICA- GÜNEY AFRIKA CUMHURIYETİ BAKANI\tKUBERİN PARCASAMİ

ACTING HEAD OF DEPARTMENT FOR THE MINISTRY OF SOUTH AFRICA- GÜNEY AFRIKA CUMHURIYETİ\tKUBERİN PARCASAMİ

NORTHERN CAPE EYALET VALİSİ - GÜNEY AFRIKA CUMHURIYETİ\tJUSTICE BEKEBEKE

GÜNEY AFRİKA VEKİL TİCARİ ATEŞESİ - GÜNEY AFRIKA CUMHURIYETİ\tSİNA KARAASLAN

ANFAŞ - YÖNETİM KURULU BAŞKANI\tSADIK BADAK

ANFAŞ -GENEL MÜDÜRÜ\tALPASLAN BAKİ ERTEKİN

ANFAŞ -GENEL MÜDÜR YARDIMCISI\tSERVER SEÇER

VERONAFIERE - DİREKTÖR\tGIANPAOLA PEDRETTI

MEMBER OF CONSULTANT COMMİTTEE OF FICC FEDERAL IRAQI COMMERCIAL COMMITTEE\tMR. QAİS HAMEED HASAN

JORDAN NATURAL STONE ASSOCIATION - ÜRDÜN\tSAMIR HASSANAIN

THE UNION OF STONE AND MARBLE INDUSTRY -FİLİSTİN\tENG.MAHER HUSHAYSH

PYRAMIDS GRUP GENEL MÜDÜRÜ\tTOLGA TEZEL

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orta Doğu Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title