Haberler

Merkezefendi'den Öğrencilere Kitap Hediyesi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphanesine 401 adet kitap hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'nun kütüphanesine 401 adet kitap hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan okullara destek tüm hızıyla sürüyor. Bu anlamda öğrencilerin ufkunu genişletmek ve vizyonuna katkıda bulunmak isteyen Merkezefendi Belediyesi, Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'na da destek verdi. Merkezefendi Belediyesi tarafından okul kütüphanesine 401 adet kitap hediye edildi. Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'nda konuyla ilgili de bir etkinlik gerçekleştirildi.Ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan Müslüman-Türk Bilimadamları'nın fotoğrafları ve bilgilerinin yer aldığı sergi düzenlendi.

Etkinliğe katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Geçtiğimiz yıl bu okulumuzdaki 400 öğrencimize bisiklet hediye etmiştik. Bu senede yine öğrencilerimize bisiklet hediye edeceğiz. Yine burada bir tören yapacağız. Bugünde Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'na kitap hediyemiz olacak. Ayrıca burada Müslüman-Türk Bilim Adamları sergisi de var. Okullarımıza desteğimiz devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve okul yönetimi ile öğrenciler Müslüman-Türk Bilim Adamları sergisini gezdi. Başkan Subaşıoğlu, sergi sonrası öğrencilerle bir araya gelerek hediye edilen kitaplardan okudu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Servergazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title