Haberler

Merkezefendi'de Toplanan Kitaplar Mahalle Okullarına Dağıtılıyor

Merkezefendi Belediyesi, ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında şehrin bir çok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları, törenleTavas ilçesinin Altınova Mahallesi’nde öğrenim gören çocuklara armağan etti.

Merkezefendi Belediyesi, 'Yaşam Paylaştıkça Güzel' projesi kapsamında şehrin bir çok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları, törenle Tavas ilçesinin Altınova Mahallesi'nde öğrenim gören çocuklara armağan etti.

'Yaşam Paylaştıkça Güzel' projesi kapsamında Merkezefendi ilçesi sınırları içinde toplanan oyuncak ve kitapları ilçelere bağlı mahallelerde öğrenim gören öğrencilere hediye eden Merkezefendi Belediyesi, bu kez Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun baba ocağına gitti.Burada düzenlenen törenle kitap ve oyuncaklar paydaşlara armağan edildi. Altınova Ortaokulu'ndaki törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkan Vekili İsmail Başlı, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Okul Müdürü Namık Ören ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, projeyle Altınovalı öğrencilere destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve proje paydaşlarına teşekkür etti.Tavas Belediye Başkan Vekili İsmail Başlı ise,"Merkezefendi Belediyesi'nin eğitime olan desteğinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise," Yaşam Paylaştıkça Güzel projemizin finaline doğru geliyoruz.Projemiz kapsamında geçtiğimiz yıl Merkezefendi ilçemizin önemli bölgelerine 7 adetkitap ve oyuncak kumbarası yerleştirdik. Bu kumbaralarımız aracılığıyla 23 bin adet kitap, 5 bin 500 adet de oyuncak topladık. İsteseydik belediyemiz bütçesiyle kitap ve oyuncak alırdık. Biz küçük yaşlardan itibaren paylaşmanın güzelliğini yaşatmak için bu projeyi hayata geçirdik. Projenin de sonuna yaklaştık. Elde ettiğimiz oyuncak ve kitapları köy okullarına teslim ediyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Belediyemiz kültürel ve sosyal projeler üreterek sürekli olarak eğitime desteğini sürdürdü. 2016-2017 ve 2018 yıllarında da bu gayretimiz devam edecek. Altınova bizim için çok önemli, benim köyüm. Burada diğer köylerden gelen çocuklarımızda var ailelerinize selam söyleyin diyorum. Beni misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri öğrencilere havlu, kitap, not defteri, oyuncak ve balon dağıttı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Altınova Tavas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title