Haberler

Merkezefendi Belediyesinden Bin Öğrenciye Ücretsiz Bisiklet

Merkezefendi Belediyesi tarafındın bin öğrenciye ‘Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz’ projesi kapsamında ücretsiz bisiklet dağıtıldı.

Merkezefendi Belediyesi tarafındın bin öğrenciye 'Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz' projesi kapsamında ücretsiz bisiklet dağıtıldı. Bisikletini alan öğrenciler içerisinde ay yıldızlı olan Türkiye Cumhuriyeti haritasını çizdi.

Denizli'de, 'Arabadan iniyoruz, bisiklete biniyoruz' projesi kapsamında bin öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtıldı. Akkonak Doktor Samim Gök stadındaki dağıtım törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Spor ve Gençlik Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Geçtiğimiz iki yılda, 10 bin beşinci sınıf öğrencisine ücretsiz bisiklet dağıtan belediye, Mayıs ayının sonuna kadar, ilçe genelinde okuyan beşinci sınıf 6 bin 500 öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtmaya hedefliyor.

Bisikletlerini alan öğrenciler Türkiye haritası ile güzel bir görsel oluşturdu.

Spora ve eğitime olan desteklerinin her zaman artacağını belirten Subaşıoğlu, "Merkezefendi belediyesi olarak başlattığımız adına arabadan iniyoruz bisiklete biniyoruz, ya da 555 dediğimiz Merkezefendi İlçe sınırlarının içinde olan ve beşinci sınıfta okuyan 5 bin öğrencimize 5 bin bisiklet hediye eden projemizin üçüncü yılındayız. Ama bu sene farklılıklarımız var geçen iki yılda 5'er bin bisiklet dağıtmıştık, ama bu sene Merkezefendi sınırları içerisinde 5'inci sınıfta 6 bin 500 öğrenci okuduğu için tamamına bisiklet hediye edeceğiz. Mayıs ayının sonuna kadar bisiklet dağıtımlarını inşallah tamamlamış olacağız. İl milli eğitim müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışma sonucunda ilçe genelinde görev yapan 4 bin 500 öğretmene bu sene içerisinde bisiklet dağıtacağız" dedi.

Merkezefendi Belediyesi için spor ve eğitimin çok önemli olduğunu belirten Subaşıoğlu, "Bugüne kadar hem sporda hem de eğitimde kamu kurumlarımızla birlikte yürüdük. Biliyorsunuz, 19 ilçe arasında hem TEOG'da, hem YGS sınavında, hem de akademik ve sportif başarıda, Merkezefendi hep açık ara birinci sırada, Türkiye'de ise üçüncü ya da beşinci sırada yer alıyor. Bizim için bu başarının mutlaka sürdürülebilir olması gerekiyor. Onun için Merkezefendi'de eğitim ve spor bir numara olma vasfını sürdürecek. Merkezefendi'nin bir hedefi vardı, bisiklet şehri olmak. Aynı zamanda geçtiğimiz dönem Yenişafak'tan Selçukbey'e yaklaşık 7 bin 500 metre uzunluğunda bir bisiklet parkurunu ilçemize kazandırmış olduk" diye konuştu.

Öte yandan bisikletlerini alan öğrenciler çok mutlu olduklarını belirterek, bundan sonra bisiklet kullanacaklarını söylediler. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Subaşıoğlu Akkonak Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title