Haberler

Merkezefendi Belediyesi'nin Logosu Belirlendi

Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Merkezefendi Belediyesi’nin logosu halk oylamasıyla belirlendi.

Denizli'nin Büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Merkezefendi Belediyesi'nin logosu halk oylamasıyla belirlendi.

Denizli'nin son yerel seçimlerin ardından büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Merkezefendi Belediyesi'nin logosunun belirlenmesi için yapıla halk oylaması sonuçlandı. Yeni logoyu Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıya ayrıca başkan yardımcıları Fatih Işık, Yusuf Görgüç, Hasan Kayıhan ve Hasan Kılıç da katıldı.

Merkezefendi Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden yapılan halk oylamasında 4 logo oylandı. 4 logo arasından yüzde 62 oyla birinci seçilen logoyu Merkezefendi Belediyesi personeli Elif Çeşme tasarladığı öğrenildi. Seçilen logonun belediye meclisinde onay aldıktan sonra kullanılmaya başlayacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Logomuz belediyede çalışan arkadaşımız Elif Çeşme'nin tasarımıdır. Başka arkadaşlarımız da güzel logolar tasarladılar. İnternet sitesinde 4 tane logo oylamaya sunulmuştu. Ama bunlar içerisinde yüzde 62 ile en yüksek oyu alan personelimizin üretmiş olduğu logo oldu. Vatandaşımızın tercihi bu yönde oldu.Tercih yaparak bize katkıda bulunan, oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Merkezefendi ilçesinin ismini aldığı şahsiyet bakımından somut bir simgeye dayanması ötesinde soyut anlamları olan sağlık, mutluluk, kardeşliği simgeleyen bir logo seçildi" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Denizli Çeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title