Haberler

Merkeze Alınan Vali Salihoğlu: Gümüşhane'ye Bir Başka Bağlıyım

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu onuruna yemek verildi.

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu onuruna yemek verildi. Vali Salihoğlu burada yaptığı konuşmada, uzun süre görev yaptığı Gümüşhane'nin kendisi için önemine değindi, "Gümüşhane'ye bir başka bağlıyım" dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası'nın (GTSO) tarihi Balyemez Konağı'nda verdiği iftar yemeğine Vali Enver Salihoğlu ile eşi Sabiha Salihoğlu'nun yanısıra, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, CHP İl Başkanı Erkan Pelit, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan GTSO Başkanı İsmail Akçay, Vali Salihoğlu'nun Gümüşhane'de il bazında başlattığı projelerin daha sonra ulusal boyuta taşındığını hatırlattı ve Salihoğlu'nu, proje, gönül, hizmet ve halk adamı olarak nitelendirdi. Akçay, 'Valilik makamını aşmış bir valimizi uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruzö dedi. Belediye Başkanı Mustafa Canlı da, "Valimiz, gönül ve halk adamıydı. Makamlar gelip geçicidir. Geride hoş bir sada bırakmak önemlidir. Sayın valimiz toplumun her kesimiyle barışık olan, yüreğinde bir şeyler hisseden bir idareciydiö diye konuştu.

KUTSAL OLAN MESLEK DEĞİL İNSANDIR

Yemekte yaptığı konuşmada, kişisel olarak hiçbir mesleğin kutsal olduğunu kabul etmediğini anlatan Vali Enver Salihoğlu, mesleklerin insana hizmet için olduğunu söyledi, "Kutsal olan insandır. Asla meslekler kutsal olamaz. Bize bu kutsallıktan biraz bulaşmasını istiyorsak o kutsal varlığa, insana, eşrefi mahluk dediğimiz varlığa hizmet etmekle kutsallığa yaklaşırız. Kokusunu, ruhunu hissederiz" dedi.

Gümüşhane'YE BİR BAŞKA BAĞLIYIM

Gümüşhane görevinin çalışma hayatının yedide birini oluşturduğunu anlatan Vali Salihoğlu, "Gümüşhane'ye bir başka bağlıyım, bir başka seviyorum. Gümüşhane, insanın değer gördüğü, sevgi gördüğü, saygı gördüğü bir il. Yaptığım yanlışlıklar bana aittir. Onun için de değerli hemşehrilerim hakkını helal etsin diyorum" diyerek sözlerini noktaladı. Vali Salihoğlu ve eşi Sabiha Salihoğlu, davetlileri tek tek uğurlayarak, vedalaştı.

Görüntü sıralaması

Yemekten görüntüler

Yapılan konuşmalar

Haber-Kamera: Hayati YALÇIN DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title