Haberler

Haşım Kılıç Merkez Parti'nin Genel Başkanı Olabilir

Güncelleme:

CHP'li Aydın Ayaydın ve CHP'den istifa eden Ercan Cengiz Merkez Parti'ye geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün de MP'ye geçeceği, Haşim Kılıç'ın Genel Başkan olacağı konuşuluyor.

CHP'li Aydın Ayaydın ve dün istifa ettiğini açıklayan İstanbul milletvekili Ercan Cengiz Merkez Parti'ye geçiyor. Mustafa Sarıgül'ün de geçeceği konuşuluyor. Parti'nin başına ise Haşim Kılıç'ın geçeceği iddia edildi.

İstifası seçime yaklaşılan dönemle CHP'deki safların keskinleştirilmesi olarak yorumlanan Cengiz'in, Merkez Parti'ye pazar günü katılacağı iddia edilmişti. Fakat kulislerde konuşulan bu iddia, Oya Nur isimli danışmanın ve Gazeteci Kemal Furkan'ın Twitter'dan doğrulaması ile kesinlik kazandı.

GENEL BAŞKAN HAŞİM KILIÇ

Haşim Kılıç, Ercan Cengiz ve Ayaydın'ın geçeceği Merkez Parti'ye genel başkanı olarak anılıyor. İlerleyen günlerde bu iddianın da doğrulanması bekleniyor.

SARIGÜL DE MERKEZ PARTİ'YE GEÇECEK

Gazeteci Kemal Furkan'ın paylaştığı bilgiler arasında en dikkat çeken ayrıntı ise Mustafa Sarıgül'ün de Merkez Parti'ye geçeceği.

PARTİYİ YİNE CHP'Lİ BİR İSİM FİNANSE EDECEK

Furkan, desteği ile kurulacak olan Merkez Parti'yi CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın finanse edeceğini söyledi.

DİVAN'DA CHP'DEN VERİLEN FİRELER

Dört eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu'nundaki görevinden kısa bir süre önce istifa eden Cengiz; Sinan Aygün ve Aydın Ayaydın, Yüce Divan oylamasında AK Parti lehine oy vermişti. (Kaynak: Hür haber)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Aydın Ayaydın Ercan Cengiz Haşim Kılıç Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

insan34Mobil-ANDROID:

Haşim Kılıç tertemiz bir hukukçu.

22
21
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN EMİRHAN:

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANINA BAK TARAFSIZ SANDIKLARIMIZA BAK AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ. KİMSENİN ERDOGANA VE PARTİSİNE LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOK BUNLARIN SİNSİ SİNSİ YAPTIKLARINDAN BIKTIK BIKTIK BIKTIK

21
17
yanıtYanıtla
Recber azazimobilWeb@haberler.com:

Tek Turkiye tek lider R.T . Erdogan

18
20
yanıtYanıtla
Azad amedMobil-IOS:

Artık tek AKP nin tek alternatif i hdp olacak herkes iyi düşünmeli,işçi emekli ezilen bu ülkeyi seven herkes oylar hdp ye

7
27
yanıtYanıtla
Demokrat:

Eyy salak koyunlar, size bir güzel örnek daha: Ayakkabı Kutusunun vatanhainliklerinden bıkmış bir pışman olan dürüst ve çokdan insanlığa dönen adam daha.

14
17
yanıtYanıtla
ömermobilWeb@haberler.com:

Adaletin kılıcı HAŞİM KILIÇ pek iyi adamdır... Yakışııır

17
13
yanıtYanıtla
A.K.P.:

BU ADAM HELAL OLSUN ADAM GİBİ ADAM YA

16
12
yanıtYanıtla
genc osmanlı:

Son yıllarda ki en temiz yargı mensubu, adamı karalamaktan vazgeçin. Akp''nin kapanmasına izin verelebilirdi isteseydi ve şu an akp olmazdı. Bu adam siyasete girmez!Seçim öncesi AKP''ye ağlama edebayatı için zemin hazırlıyorlar.

16
11
yanıtYanıtla
AmerikaliMobil-IOS:

Yuyun paralel sermaye, tabii hangi ulkenin

23
3
yanıtYanıtla
AmerikaliMobil-IOS:

Yuruyun paralel sermaye hangi devlete hizmet ettiginiz belli degil, ama TR ye hizmet etmediginizi biliyoruz

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title