Haberler

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı'dan Egc'ye Ziyaret

Erzurum'un Horasan ilçesinden olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Karslı, Erzurum Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Beraberinde genel başkan yardımcıları, eski milletvekilleri, İl Başkanı Mustafa Yıkıcı olduğu halde Erzurum Gazeteciler Cemiyetine gelen Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahman Karslı'yı Başkan Kadir Sabuncuoğlu ve yönetim kurulu üyesi Reşat Çakır karşıladı. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Pirimoğlu, Erzurum eski Milletvekili Necati Güllülü'nün de hazır bulunduğu ziyarette Merkez Parti olarak Türkiye genelinde örgütlenmeye ağırlık verdiklerini anlatan Abdurrahman Karslı, şimdiye kadar 50'den fazla kentte teşkilandıklarını bildirdi. İyi bar oynadığını ve eyersiz ata bindiğini aktaran Abdurrahim Karslı, Erzurum'dan çok umutlu olduklarını söyledi. Görüşmede EGC Başkanı Kadir Sabuncuoğlu da Erzurum basınını tanıttı ve sorunlarından söz etti.

ERZURUMLU İLK KEZ BAŞBAKAN OLACAK

Ziyarette eski milletvekili ve belediye başkanlarından Necati Güllülü, Erzurum'un siyasetteki öneminin büyük olduğunu, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal gibi liderlerin siyasi gezilerini hep Erzurum'dan başlattığını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Haluk Pirimoğlu ise Abdurahman Karslı ile Erzurum'un tarihinde ilk kez bir siyasi parti genel başkanı çıkardığını bildirdi. Genel Başkanları olan Abdurrahman Karslı'nın Merkez Partisine tüm Erzurumluların sahip çıkmasını isteyen Pirimoğlu, "Abdurrahim Karslı ile birlikte Erzurum tarihinde ilk kez bir Başbakan da çıkaracaktır" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Horasan Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title