Haberler

Merkez İlçe Değerlendirme Toplantısı

Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen İlçe Değerlendirme Toplantılarının sonuncusu yapıldı.

Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen İlçe Değerlendirme Toplantılarının sonuncusu yapıldı.

Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde Vali Vekili Ünal Kılıçarslan başkanlığında yapılan toplantıda muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar sorunlarını anlattı.

Kılıçarslan, valilik makamının devletin ve hükümetin temsilcisi, İl Genel İdaresinin başı konumunda olduğunu belirtti.

Valiliklerin vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini almak ve değerlendirmek görevli olduğunu ifade eden Kılıçarslan şunları söyledi:

"Bu görevlerini yerine getirirken vatandaşlarımızın kendilerine veya ilgili idare birimlere müracaatları beklenmeden doğrudan temas kurmak süratiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmalıdır. Bu noktadan hareketle ilçelerimizde başarıyla gerçekleştirdiğimiz değerlendirme toplantılarında olduğu gibi buradaki toplantımızın amacı da vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını ilk elden, onların idarelerimize müracaatlarını beklemeksizin yerinde görmek, kabul etmek ve en kısa sürede çözüm önerilerini ilgililere sunmaktır. Yönetici ve bürokrat olarak bizlerin göremediği birçok ihtiyaç ve sorunu sizler içinde bizzat yaşamanızdan dolayı bizlerden çok daha fazla iyi görebilir ve bizlere aktarabilirisiniz. Dile getirdiğiniz sorularla, sorunların çözülmesine büyük katkıda bulunacağınıza yürekten inanıyorum."

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise yaptığı konuşmada, son dönemde Kastamonu'da güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli ve Devlet Hastanesinin Kastamonu'ya kazandırılan büyük yatırımlar olduğunu kaydetti.

Kastamonu'nun geniş bir coğrafyasının olduğunu hatırlatan Çelik, "Karadeniz Bölgesi'nde asfalt ve alt yapı kısa sürede bozuluyor. Ancak çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından toplantının soru-cevap kısmında muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, ilgili kurumlara talep, istek ve önerilerini dile getirdi.

Toplantıya, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Eşref Can, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, kurum amirleri, dernek başkanları, sendika temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title