Haberler

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp İstifa Etti

Ali Danaş, İstanbul-DHA Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun haftalık olarak düzenlediği değerlendirme toplantılarının dördüncüsünde MHK Başkanı Zekeriya Alp, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdikten sonra başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Ali Danaş, İstanbul-DHA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun haftalık olarak düzenlediği değerlendirme toplantılarının dördüncüsünde MHK Başkanı Zekeriya Alp, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdikten sonra başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Her hafta düzenlenen ve bu hafta da dördüncüsü yapılan toplantıda Gaziantepspor-Beşiktaş maçından sonra İbrahim Kızıl'ın kendisine yönelik sert sözlerini barkovizyondan izleten Alp, daha sonra MHK başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Zekeriya Alp, "Haddini bilmeyenlerin çoğaldığını görüyorum. Atıp tutmakla bu işler olmaz. Buyurun ben de bırakıyorum. Geçmişimi istiyorlar ama geçmiş bir daha gelmeyecek. Artık MHK'de bu tip işlerden insanları uzaklaştırmak için 3 yıldır arkadaşlarımla çalışıyorduk. İnsanlar sadece bir takdir bekliyor. Türk sporunda her kademede görev aldım. Sen bana nasıl şüpheli dersin? Önce kendine bak sen. Bu istifa bir birikim. Kıvılcım bu noktaya geldi. Çok düşündüm, kimsenin haberi yoktu. Yıldırım Demirören'in de haberi yok. Kolay kolay pes etmem ama bu tip durumlarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması lazımdı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merkez Hakem Kurulu İbrahim Kızıl Gaziantepspor Zekeriya Alp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title