Haberler

Merkez Çarşı Komite Toplantısı

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez Çarşı’nın sorunları ve çözüm yollarına yönelik düzenlenen çalıştayda alınan karar sonucu kurulan komite, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) geçtiğimiz günlerde yapılan Merkez Çarşı'nın sorunları ve çözüm yollarına yönelik düzenlenen çalıştayda alınan karar sonucu kurulan komite, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Ticaret Odası VIP Salonu'nda yapılan toplantıya; KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Üyesi Hacı Bekir Kuzucu, 22. Meslek Komitesi Başkanı Atila Ayasılı ile meslek komitesi üyeleri Davut Kayar ve Erhan Muğaloğlu, 4. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Bıçakcıoğlu, çarşı esnafları Kadir Uslu, Hakan Gümüşçü, Mustafa Kenan Özsoy, Cemal Demircioğlu ve Ali Samancı ile YKM Kayseri Mağaza Müdürü Numan Servet Çalıcı katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Hiçyılmaz, Merkez Çarşı'nın sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının aranmasına ilişkin kurulan komitenin çalışmalarını ve alacağı kararları çok önemli bulduklarını söyledi. Hiçyılmaz, toplantıda Merkez Çarşı'nın sorunlarına ilişkin; kısa, orta ve uzun vadeyi içerecek bir yol haritasının takip edilmesinin kararlaştırıldığını vurguladı. Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından komite üyeleri, sorunların kısa sürede çözülmesine ilişkin yapılabilecek işleri ve atılacak adımları tartıştı.

Üyelerin tek tek söz alarak görüşlerini ortaya koyduğu ilk komite toplantısında alınan kararları ise KTO Başkanı Hiçyılmaz şöyle özetledi:

"Toplantıda; sorunların net şekilde belirlenmesi ve çözüm yollarına ilişkin izlenecek yol haritasının oluşturulabilmesi amacıyla Merkez Çarşı esnafıyla anket çalışması yapılması kararlaştırıldı. Bu anket çalışmasına ilişkin sürecin Kayseri Ticaret Odası tarafından yürütülmesine karar verildi. Toplantıda ayrıca, yaz sezonunun gelmesi ve turizme yönelik faaliyetlerinin artmasının beklenmesinden dolayı, acil olarak yapılması gereken işler de tespit edildi. İlgili belediye ile yapılacak işbirliği sayesinde çarşının kaldırımlarının yeniden düzenlenmesi, bankların ve çöp kutularının yenilenmesi için çalışma başlatılması konusu görüşüldü. Toplantıda ayrıca, çarşıda güvenliği tehlikeye atabilecek unsurlar hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda, üyelerin oy birliği ile Komite Başkanlığına Cemal Demircioğlu getirilirken, komite toplantılarının ayda 2 kez yapılması yönünde de prensip kararı alındı." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title