Haberler

Merkez Belediyeleri ile İstişare Gezisi Yapıldı

Güncelleme:

Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte Muradiye Mahallesi'nde hizmet binalarının yerlerinin belirlenmesi hususunda istişare gezisi yaptı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte Muradiye Mahallesi'nde hizmet binalarının yerlerinin belirlenmesi hususunda istişare gezisi yaptı. Manisalıların belediye hizmetlerine en hızlı ve kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla belirli noktalarda itfaiye, MASKİ gibi iletişim binalarını oluşturmayı hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın menfaatine yapılacak tüm çalışmalarda birlik içinde hareket edeceklerini söyledi.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Manisalıların belediyecilik hizmetlerine kolay ulaşabilmeleri konusunda sık sık istişarelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile Muradiye Mahallesi'nde bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Güzgülü ve Zülfikar Gürcan'ın da hazır bulunduğu istişare gezisinde Muradiye Mahallesi'ne kurulması planlanan itfaiye ve MASKİ iletişim binalarının nerelere yapılacağı hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili hafta başında toplantı yapılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların belediye hizmetlerine en hızlı ve kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla belirli noktalarda itfaiye, MASKİ gibi iletişim binalarını oluşturmayı hedeflediklerini söyledi, Manisa'nın menfaatine yapılacak tüm çalışmalarda birlik içinde hareket edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muradiye Mahallesi Cengiz Ergün Mehmet Çerçi Yunusemre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title