Haberler

Merkel: Mülteciler İçin Türkiye'ye Muhtacız Ama, AB'ye İstemiyoruz

Güncelleme:

Almanya Başbakanı Merkel, mülteci akınını durdurmak için Türkiye'ye ihtiyaçları olduğunu ancak Türkiye'nin AB üyeliği konusunda fikrinin değişmediğini söyledi.

Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Avrupa'ya mülteci göçünü durdurmak için Türkiye'nin yardımına ihtiyaçları olduğunu ancak, buna rağmen Türkiye'nin AB üyeliği konusunda fikrinin değişmediğini söyledi.

"TUTUMUM AYNI"

Türkiye'nin AB üyeliğine karşıtlığıyla bilinen Almanya Başbakanı Angela Merkel, Alman Devlet Televizyonu 1. Kanalı ARD'ye yaptığı açıklamada bu tutumunun değişmediğini söyledi.

"HER ZAMAN KARŞIYIM"

Merkel, " Türkiye'nin AB üyeliğine her zaman karşıydım. Bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan da biliyor. Fikrim hala değişmedi" dedi.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİ VE ORTAK ÇALIŞMA GRUBU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta Brüksel'e düzenlediği ziyarette AB'li yetkilerle yaptığı görüşmelerde sığınmacı krizinin çözümünde işbirliği için AB ile Türkiye arasında 'Ortak çalışma grubu' kurulması kararlaştırılmıştı.

"TÜRKİYE'YE DESTEK OLACAĞIZ"

Bu konu hakkında konuşan Merkel, "Yükü daha fazla paylaşmak için Türkiye ile görüşmeliyiz. Bu da Türkiye'ye para göndermemiz, vize kolaylığı gibi Türkiye'nin bazı taleplerini yerine getirmemiz anlamına geliyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Angela Merkel Almanya Türkiye Dünya Haberler

500

Yorumlar (253)

mert Ali:

Iste avrupa iste amarika hepsi turkiye karsiti onun icin bu turkiyeyi ileriye goturecek AKP ye oyumuzu verelim turkiye kalkinsin kimseye muhtac olmayalin

31
10
yanıtYanıtla
Hakan:

CAN kafayı çalıştır hâlâ masallarlâ uyutuluyorsun. Türkiye yi bu duruma sokan chp zihniyeti ve hdpkk dır

yanıt0
yanıt1
devran dönecek..:

hiçmerak etmeyin SAYIN CUMHURBAŞKANIDA sizin ve sizin arkanızdakilerin pkk nasıl yardım ettiğini silah verdiğini biliyor tüm ikazlarına rağmen halen yardım ediyorsunuz şunu unutmayın BİZ size değil siz BİZE MUHTAÇ OLACAKSINIZ. .

21
8
yanıtYanıtla
OY VERECEĞİM PARTİYİ AÇIKLIYORUM:

İYİKİ AVRUPA VE CHP VARMIŞ!

1
24
yanıtYanıtla
ÇENGELLİ İĞNE:

Kadın haklı. Ben olsam orada yaşayan Türkleri de paketlerim. Nereye gitsek sorun çıkartan bir milletiz

10
14
yanıtYanıtla
!?!:

yoooo, sadece kürtler deil. . . hepimizin icimzde iyilerimizde var kötülerimizde ama genelde ordakiler araplara uyuluyor. . .

yanıt0
yanıt0
akpliMobil-ANDROID:

asıl biz avrupa yi istemiyoruz

19
3
yanıtYanıtla
hakkıMobil-IOS:

Erba arkadaş RTE dünyada dost bırakmadı halen AKP diyenlere şaşarım

16
5
yanıtYanıtla
hakkını vermek lazım:

almanya sanki dosttuda

yanıt0
yanıt0
ÇANAKKALE:

ARKADAŞIM SENİN BEYNİN KABUK MU BAĞLADI BUNUN RTE İLE NE ALAKASI VAR ADAMLAR EZELDEN BERİ TÜRKİYE YE KARŞI KİMSE BİZİM GÜÇLENİP SÖZ SAHİBİ OLMAMIZI İSTEMİYOR. HELE Kİ AB YE GİRDİĞİMİZDE HEYETTEKİ PAYIMIZ YÜKSEK OLACAĞI İÇİN BİZİ UZAK TUTUYORLAR SENDE RTE YE BAĞLA DUR. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 253 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title