Haberler

Merkel, Altıncı Kez Dünyanın En Güçlü Kadını Seçildi

Güncelleme:

Amerikan Forbes Dergisi tarafından yapılan "Dünyanın En Güçlü Kadınları" araştırmasında ilk sırada Almanya Başbakanı Merkel yer aldı. Merkel, 6. kez dünyanın en güçlü kadını seçilmiş oldu.

Amerikan Forbes Dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en güçlü kadını araştırmasının bu yılki sonuçları açıklandı. Amerikan Forbes Dergisi tarafından yapılan "Dünyanın En Güçlü Kadınları" araştırmasında ilk sırada Almanya Başbakanı Angela Merkel yer aldı. Merkel, böylece altıncı kez dünyanı en güçlü kadını seçilmiş oldu.

ALTINCI KEZ DÜNYANIN EN GÜÇLÜ KADINI OLDU

Araştırmaya göre, Almanya Başbakanı Angela Merkel bir kez daha dünyanın en güçlü kadını seçildi. Merkel, bu sonuçla altıncı kez dünyanın en güçlü kadını oldu.

MÜLTECİLER KONUSUNDAKİ İNSANCIL YAKLAŞIMI ETKİLİ OLDU

2004 yılından bu yana krizler karşısında gösterdiği kararlılık ve yaptığı çalışmalarla dünyanın en güçlü ve yaptırımı olan kadın unvanına yeniden seçilen Merkel'in özellikle mülteciler konusundaki insancıl yaklaşımının bu yıl da birinci seçilmesinde önemli rol oynadığı açıklandı.

MERKEL'İN ARDINDAN CLINTON VE YELLEN GELDİ

Forbes tarafından yapılan "Dünyanın En Güçlü Kadınları" araştırmasında Merkel'in ABD başkan adayı Hillary Clinton takip etti. Fed Başkanı Janet Yellen'ın üçüncü olduğu sıralamada, yardımsever Melinda Gates dördüncü, General Motors şirketinin şefi Mary Barra beşinci, Uluslararası Para Fonu Başkanı Christine Lagarde altıncı, Facebook Müdürü Sheryl Sandberg yedinci, Youtube Başkanı Susan Wojcicki sekizinci, Hewlett-Packard şefi Meg Whitman dokuzuncu dokuzuncu ve Banco Santander'in Başkanı Ana Patricia Botíolarak onuncu oldu.

GÜLER SABANCI, 64. SIRADA

Türkiye'den listeye giren tek kadın, Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı. Dünyanın en güçlü 100 kadını arasında geçen yıl 70. sırada olan Güler Sabancı'nın bu yıl 64. sırada olduğu dikkat çekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Angela Merkel Almanya Forbes Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (2)

birincilik:

dünyanın en güçlüsü olsa ne yazar aga eğer evli değil bir de üstüne üstlük çocuk sahibi hiç değilse yarımdır ya da hiç yoktur!!!!

0
3
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN DEMİREL''DELİ NURUJUN LAFI:

EĞER İSRAİL-TÜRKİYE İLİŞKİLERİ BOZULUR İSE YÜCE ALLAH, AVRUPA TÜRKİYE İLİŞKİLERİNİ DÜZELTECEK. . . . YÜCE ALLAH TÜRKİYENİN BÜYÜK ELÇİSİDİR. SAYGILAR. . !

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title