Haberler

Merinos'ta Sohbet Gecesi

Bursa’da ‘Temaşa-i Ramazan’ programı kapsamında gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim ziyafeti ile Yunus Balcıoğlu ve Mim Kemal Öke’nin sohbeti, Merinos’ta huzurlu anlara imza attı.

Bursa'da 'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim ziyafeti ile Yunus Balcıoğlu ve Mim Kemal Öke'nin sohbeti, Merinos'ta huzurlu anlara imza attı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 'Temaşa-i Ramazan' programı kapsamında Merinos Park'ta vatandaşlar, önce 'Kuran-ı Kerim Ziyafeti' programını dinledi, ardından keyifli bir Ramazan sohbetine eşlik etti. İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant ve Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Metin Çakar, Bursalılara muhteşem bir Kuran-ı Kerim ziyafeti sundu. Programın ikinci bölümüne ise Yunus Balcıoğlu ile Mim Kemal Öke'nin sohbeti damgasını vurdu. Türkiye'nin en genç yaşta 'Profesör' olma rekorunu elinde bulunduran ve halen İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde ders veren Mim Kemal Öke, kendi yaşamından deneyimlerini aktardığı sohbetle Bursalı sevenlerinin yüreklerine dokundu. Bursa Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, duygusal anların yaşandığı programın ardından Prof. Dr. Mim Kemal Öke'ye plaket takdim ederek verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mim Kemal Öke Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title