Haberler

Merdanoğlu'ndan Muş Belediye Başkanı Asya'ya Ziyaret

Eski Diyarbakır milletvekili ve AK Parti Muş İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Eski Diyarbakır milletvekili ve AK Parti Muş İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Merdanoğlu, Muş Belediye Başkanı Asya'yı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Asya, Merdanoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla kentte ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Muş'a birçok yeni tesis kazandırdıklarını, ayrıca ilin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için acil eylem planı oluşturduklarını ifade eden Asya, şunları kaydetti:

"Yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmaları bu çerçevede değerlendiriyoruz. Sebze ve meyve hali, hayvan pazarı, havyan barınağı ve tıbbi atık sterilizasyon merkezi gibi yeni tesisleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapmayı planladığımız tesislerimizi de projelendirdik. Allah'ın izniyle bu projelerimizi de en kısa sürede hayata geçireceğiz. Muş'un birçok köklü sorununu çözüme kavuşturduk. Şehir içi toplu taşımada yaşanan aksaklıkları gidererek havuz ve kartlı sistem uygulamasına öncülük ettik. Uzun süre üzerinde çalıştığımız bu uygulamayı gerçekleştirmekten son derece memnunuz. Altyapı ve içme suyu gibi en büyük sorunları da çözmek için kararlı adımlarla ilerliyoruz. Allah'ın izniyle yıllardır taahhüt ettiğimiz eksiklikleri bu dönemde yaparak, halkımızın hizmetine sunacağız. Asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Merdanoğlu da yaptığı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Asya'yı tebrik ederek, AK Parti hükümetiyle vatandaşlara en iyi hizmetin sunulduğunu ifade etti.

Asya, ziyaret anısına Merdanoğlu'nabazı hediyeler verdi.

Ziyarette Merdanoğlu'na, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali İhsan Merdanoğlu Feyat Asya AK Parti Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title