Haberler

Merdanoğlu'ndan Başkan Asya'ya Ziyaret

AK Parti Diyarbakır eski milletvekili ve Muş İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.

Ak Parti Diyarbakır eski milletvekili ve Muş İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Parti çalışmaları kapsamında Muş'a gelen Merdanoğlu'na, belediye ziyaretinde ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, görev süresinde yapılan çalışmalar hakkında Merdanoğlu'na bilgi verdi. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Asya, bu anlayışla kentte ciddi yatırımlar yapıldığını söyledi.

Muş'a birçok yeni tesis kazandırdıklarını belirten Başkan Asya, "İlimizin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için acil eylem planımızı oluşturduk. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmaları bu çerçevede değerlendiriyoruz. Sebze ve meyve hali, hayvan pazarı, havyan barınağı ve tıbbi atık sterilizasyon merkezi gibi yeni tesisleri halkımızın hizmetine sunduk. Yapmayı planladığımız tesislerimizi de projelendirdik. Allah'ın izniyle bu projelerimizi de en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Asya'yı tebrik eden Merdanoğlu ise, AK Parti hükümeti ile vatandaşlara en iyi hizmetin sunulduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Asya, Merdanoğlu'na ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İhsan Merdanoğlu Feyat Asya AK Parti Muş Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title