Haberler

    Mercedes-Benz G500'e Brabus Takviyesi

    CARMEDYA.COM – Off-Road karakteriyle ön planda olan Mercedes G serisi markanın yetkili modifikasyon firması tarafından mercek altına alındı.

    Off-Road karakteriyle ön planda olan Mercedes G serisi markanın yetkili modifikasyon firması tarafından mercek altına alındı. Model en büyük değişimi performans konusunda yaşamış. 500 Hp güç değerine ulaşan modelin tork değeri ise 710 Nm. Model bu değerler ile 0-100 hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlıyor. Maksimum 210 km/s hız değerine sahip. Modelde özel Off-Road tipi lastiklere yer verilmiş. LED farlar ön bölümde dikkat çekerken, çamurluklara gövdeden farklı renk uygulanmış. İçeride ise mavi renkte dikişli döşemeler kullanılmış. Modelin dışında olduğu gibi içeride de karbonfiber detaylar kullanılmış. Tavan bölümünde ise Alcantra detaylar dikkat çekiyor. Pedallar ve alüminyum olarak tsarlanmış. Brabus logoları ise otomobilin bir çok yerinde karşımıza çıkıyor.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Mercedes Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title