Haberler

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2015 Takvimi

Güncelleme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonları 12-17 Ekim tarihleri arasında Tarihi Bomonti Bira Fabrikası`nda gerçekleşecek.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ekim 2015 Takvimi Haber Tarihi : 09 Ekim 2015 Cuma 11:16:00 Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik için global ölçekte moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul'a gelerek defile ve sunumlara katılacak, trendleri takip edecek ve satın alma seçeneklerini değerlendirecekler. Etkinliğin resmi takviminde 30'dan fazla marka ve tasarımcı dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında: AFFFAIR, BASHAQUES, BELMA ÖZDEMİR, BRAND WHO, CAN YUNUS ÇETİNKAYA, ÇİĞDEM AKIN, DB BERDAN, EMRE ERDEMOĞLU, ENGELSİZ TEKSTİL, GİRAY SEPİN, GÜLÇİN ÇENGEL, HATİCE GÖKÇE, IDEA4ID, LES BENJAMINS, MERCEDES-BENZ CELEBRATES MEHTAP ELAIDI, MELTEM ÖZBEK, MERVE BAYINDIR, MURAT AYTULUM, NEW GEN BY IMA, NİYAZİ ERDOĞAN, OUTKAST PEOPLE, ÖZLEM KAYA, RAISA&VANESSA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI, RED BEARD, SALİH BALTA, SELMA STATE, SUDI ETUZ, ŞAFAK TOKUR, TUBA ERGİN ve ZEYNEP TOSUN yer alıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2016 takvimine http://mbfashionweek.com/istanbul/schedule adresinden erişebilirsiniz. Marka ve tasarımcılar koleksiyonlarını hafta boyunca Runway ve Studio/Mini Runway alanlarında sergileyecekler. Defile ve sunumlar haricinde farklı etkinlikler İstanbul'un farklı noktalarında moda, lifestyle ve sanatı birleştirerek uluslararası ölçekte ses getirecekler.

Kaynak: Bültenler / Moda

Mercedes Benz Moda Moda Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title