Haberler

Mercedes 126 Bin Aracı Geri Çağırıyor

Güncelleme:

Almanya'nın dünyaca ünlü otomobil üreticisi Mercedes, ABD'de 126 bin aracı, havayastığı problemi nedeniyle geri çağırıyor.

Almanya'nın dünyaca ünlü otomobil üreticisi Mercedes, ABD'de 126 bin aracı geri çağırıyor.

HAVAYASTIĞI PROBLEMİ VAR

Havayastığı problemi nedeniyle geri çağrılan otomobillerin 2008-2009 yıllarında üretilen C-300, C-350 ve C-63 modeller ile 2010 model GLK-350 4-Matic araçlar olduğu öğrenildi. Alman 1. Kanalı ARD'nin internet sayfasında verdiği habere göre, hava yastıklarının herhangi bir çarpışma olmadan da açılma ihtimali bulunuyor.

"KAZA ANINDA AÇILMAYABİLİYOR"

Aynı şekilde hava yastıklarının kaza anında açılmama durumu da söz konusu. Arızanın muhtemel nedeni olarak kontrol ünitesindeki bir sorun gösteriliyor.

KAÇ OTOMOBİLİN ETKİLENDİĞİ BELİRSİZ

Arızalı otomobillerin ABD dışındaki ülkelerde de bulunduğu belirtilirken, hangi ülkelerde ve ne kadar otomobilin sorundan etkilendiği şimdilik belirsiz. Sorunlu araç sahiplerinin yıl sonuna kadar bilgilendirileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mercedes Almanya Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (4)

haklı:

nedense!!! durdu durdu hepsinde aniden arıza cıkmış. . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
roymalitifiko:

ulan bir satir yorum yazdim anlik sayfa yenilenmesiyle kaybettim acaba budami akp nin oyunu diye dusunmemek elde degil

1
2
yanıtYanıtla
aslan cimbomlu:

bisiklet alacak param yok. . hiç bir zaman binemeyiz bu mercedes. e

2
0
yanıtYanıtla
kazıkçı dünya:

cla 180 lerde lastik problemleri var. . lastikler devamlı balon yapıyor. . bu araçlarda uzak durun. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title