Haberler

Meram Zabıtaya 6 Yeni Hizmet Aracı

Güncelleme:

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün araç filosuna 6 yeni hizmet aracı daha eklendi. Zabıta Müdürlüğü araç filosuna 6 yeni hizmet aracının eklenmesi nedeniyle Muhacir Pazarı'nda düzenlenen programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Başkan Yardımcısı Hasan Görgülü, Zabıta Müdürü Osman Uyanık ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları katıldı.

İlçe genelinde esenlik ve güvenliği sağlamak üzere Zabıta Müdürlüğü'nde yeniden yapılanmaya gittiklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Zabıta hizmetlerinin daha verimli olması için ilçemizi 4 ayrı bölgeye ayırdık. Bununla birlikte bir de acil ekibimiz var. Şu anda 10 adet hizmet aracımız bulunuyor ve bunun 6'sı hizmet kervanına yeni katıldı. Meram ilçemizde gerek seyyarla mücadele noktasında gerekse kaldırım işgallerinin önlenmesi ve diğer zabıta hizmetleri açısından Zabıta Müdürlüğümüz, kurumsal çalışmasını tamamladı. Temel hedefimiz, suçlar oluşmadan buna engel olmaktır ve zabıta ekiplerimiz bölge bölge çalışmalarını sürdürmektedir. Pazarları denetlemek üzere de 2 ekibimiz sürekli olarak hizmet etmektedir. 3 ekibimiz de kaldırım işgallerinin önlenmesi ve seyyarla mücadele noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. 5 ekibimiz ise rutin denetimleri yapmaktadır. Toplamda 10 ekibimiz, halkımızın huzur ve güvenliği için var gücüyle çalışmaya devam etmektedir. Yeni alınan araçlarımızın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Toru Konya Meram Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title