Haberler

Meram Tıp Fakültesi'nin Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi dört farklı kalite yönetim sistemine sahip Türkiye'deki sayılı üniversite hastanesinden biri olduğunu bir kez daha tescilledi. Ayrıca Meram Tıp Fakültesi Konya'da bu belgelere sahip tek kamu hastanesi olma özelliği taşıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Meram Tıp Fakültesi Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Tekin, "Meram Tıp Fakültesi Hastanesi; bölgemizin, Konya'nın en büyük, en köklü hastanesidir. Sadece merkeze değil çevre il ve ilçelere de ciddi hizmetler vermekteyiz. Hastanemiz Konya'da birçok ilki başarmış durumdadır. Son olarak Konya'da başka kamu hastanesinde olmayan Türkiye'de de Üniversite bağlamında sayılı hastanelerde bulunan kalite yönetim sistemleri belgelerini almaya hak kazandık" dedi.

2007'den beri kalite yönetim sistemlerine önem verdiklerine dikkat çeken Tekin, ISO 2001 TSE Belgesi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Yönetim Sistemi ve 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi'ne müracaat ettiklerini ve detaylı incelemenin sonunda 4 belgeyi de almaya hak kazandıklarını söyledi. Tekin bu sayede daha kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceklerine dikkat çekti. Personel ve hastalara sıfır riskle hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Tekin, bu belgelerin bu amaçlarını başardıklarının bir göstergesi olduğunu anlattı.

"İYİ SAĞLIK HİZMETİ SUNUMU EKİP İŞİ"

"Hastanemizin bu hale gelmesinde bu güne kadar emeği geçen tüm yöneticilerimize, tüm çalışanlarımıza, bütün hocalarımıza, üst yöneticilerimize, rektörlüğümüze sonsuz teşekkür ederiz" diyen Prof. Dr. Tekin, hastanede sağlık hizmeti sunumunun bir ekip işi olduğunu hiç kimsenin tek başına bu başarıyı elde edemeyeceğini ifade etti.

Bütün ekip bir araya geldiklerinde çok ciddi hizmetler sunduklarını ifade eden Prof. Dr. Tekin, Konya'nın sağlık güvencesi olarak hizmet etmeye devam edeceklerini, var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin daha iyi günlere geleceğini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tekin Türkiye Meram Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title