Haberler

Meram Belediyesporlu Tekvandocuların Kemer Heyecanı

Meram Belediyesi tarafından açılan tekvando kursuna devam eden 100 öğrenci, yapılan sınavla bir üst kuşağa terfi etti.

Meram Belediyesi tarafından açılan tekvando kursuna devam eden 100 öğrenci, yapılan sınavla bir üst kuşağa terfi etti.

Meram Belediyespor tarafından Nazmiye Muslu Spor Tesisleri'nde açılan Spor Akademisine devam eden başarılı tekvandocular, Tekvando Konya İl Temsilcisi İsmail Hakkı Mermer ve farklı kulüplerden antrenörlerin gözetiminde yapılan sınavla bir üst kemere terfi ettiler.

Salonda sporcuların yanı sıra velileri de büyük bir heyecan yaşadı. Meram Belediyesporlu tekvandocular tarafından yapılan gösteriler büyük alkış aldı. Bir üst kemere terfi etmek için ter döken sporcular emeklerinin karşılığını bir üst kemere geçerek aldılar.

Kemer imtihanında gösterdikleri performanstan dolayı Meram Belediyesporlu tekvandocuları ve antrenörlerini tebrik eden Tekvando Konya İl Temsilcisi İsmail Hakkı Mermer, şunları kaydetti:

"2-3 aylık bir süreçte kurs öğrencileri çok güzel bir mesafe almışlar. Pumselere iyi çalışmışlar. Konya, tekvandoda ülkemizdeki söz sahibi şehirlerden biri. Federasyon başkanımızın Konyalı ve çekirdekten yetişen iyi bir tekvandocu olması sizler için büyük bir avantaj. Spor yapabilmeniz için güzel mekanlar hazırlayan başkanlarımızı kutluyorum. Böylesine güzel bir tesisi Meram'a kazandıran ve spora büyük katkı sağlayan Meram Belediye Başkanımızı da tebrik ediyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Meram Belediyesi Nazmiye Muslu Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title