Haberler

Meram Belediyesinden Vergi Ödemelerinde Kolaylık

İnternetten vergi ödemelerinde kredi kartına 6 taksit uygulaması başlatıldı.

Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Emlak vergilerinin tahsilatı her yıl mayıs ve kasım aylarında yapılmaktadır. Mükelleflerin mağdur duruma düşmemeleri için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerekmektedir. Belediye hizmet binamız, Kaşınhanı eski belediye hizmet binası ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünde bulunan veznelerde hafta içi mesai saatleri içerisinde nakit ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir. Belediyemiz bir ilki gerçekleştirerek internetten vergi ödemelerinde kredi kartına (Paraf ve Maximum Kart) 6 taksit uygulamasını başlatmıştır.

Vatandaşlarımız internetten "e-belediye" sistemine ya da hızlı ödeme sistemine girerek kredi kartıyla borç ödeme bölümünden kredi kartına taksit seçeneğine evet diyerek taksit yaptırmak istediği kredi kartını seçerek taksit yaptırabilmektedir. Ayrıca Halk Bankası'na ait tüm şubeler, ATM'ler ile Halk Bankası ve Ziraat Bankası internet şubelerinden de vatandaşlarımız vergi ödemelerini yapabilirler." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Meram Belediyesi Halk Bankası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title