Haberler

Meram Belediyesi'nden Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi ’4 Mevsim Meram’ isimli ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi '4 Mevsim Meram' isimli ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "İlçemizin tanıtımına katkı sağlamak için böyle bir yarışma organize etme karar aldık. Yarışmanın, ilçemizin tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtımına katkı sağlamasının yanı sıra, yarışmaya dahil olan fotoğrafların gelecek nesillere aktarılmasına vesile olacağını, yılın 4 mevsimini kapsadığı için çok güzel görüntülerin fotoğraflanacağını düşünüyorum. Amatör ve profesyonel yarışmacıların yanı sıra, halkımızı da bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum" dedi.

Meram Belediyesi'nin, Meram'ın yaşam, doğal, tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenleyeceği, ilçe sınırları içerisinde çekilmiş fotoğrafların değerlendirmeye alınacağı yarışma, 4 etaptan oluşuyor. Sonbahar, kış, ilkbahar ve yaz aylarını konu alan fotoğrafların ayrı ayrı değerlendirmeye alınacağı yarışmanın her 4 etabı için de farklı ödüllendirme yapılacak. 16 yaşından büyüklerin katılabileceği ve katılımın ücretsiz olduğu yarışmada derece alan fotoğraflar ödüllendirilecek. Birincilik ödülü 3 bin TL, ikincilik ödülü 2 bin TL, üçüncülük ödülü bin TL olarak belirlenirken, sergilenmeye hak kazanan 30 esere plaket ve katılım sertifikası verilecek.

İnternet üzerinden gönderilen fotoğrafların kabul edilmeyeceği yarışmaya katılmak için fotoğrafların başvuru formuyla birlikte Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne elden veya posta yoluyla teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmanın detaylarına ve başvuru formuna Meram Belediyesi'nin internet sitesi www.meram.bel.tr'den ulaşabiliyor.

Sonbahar mevsimini konu alan fotoğrafların yarışacağı birinci etap için başvurular 19 Eylül'de başlıyor. Son katılımın 5 Aralık olduğu birinci etabın sonuçları 15 Aralık'ta açıklanacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meram Belediyesi Fatma Toru Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title