Haberler

Meral Okay'ın Cenaze Namazı Bebek Camiinde Kılınacak

Meral Okay'ın cenazesi Salı günü Bebek Camii'nde kılınan namaz sonrası Zincirlikuyu'da defnedilecek.

53 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybeden senarist söz yazarı ve oyuncu Meral Okay'ın Sarıyer Baltalimanı'ndaki evi taziyeye gelenlerle doldu taştı. Oyuncu Ozan Güven, Atilla Saral, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Melike İpek Yalova, Özgü Namal, Bekir Aksoy taziye için Okay'ın evine geldi.

AYAKABILARI KAPININ ÖNÜNE KONULDU

Sabaha karşı Sarıyer Baltalimanı'ndaki evinde hayatını kaybeden Meral Okay'ın evinin bulunduğu İhsanpaşa Yalısı önüne ayakabıları konuldu.

Bu arada son günlerde durumu ağırlaşan Okay'ın tedavi gördüğü bakım ünitesi de özel hastane görevlileri tarafından evden çıkarıldı. Okay'ın evinden çıkarılan cihaz, yatak ve tekerlekli sandalye görevliler tarafından araca konularak götürüldü.

" YAMAN ABİYE KAVUŞTU "

İhsanpaşa yalısında bulunan evine Okay'ın tanıdıkları ve oyuncu arkadaşları taziyeye geldi. Taziyeye gelen Ozan Güven çıkışta Okay'ın kaybettiği eşine kavuştuğunu belirterek, " Yaman abiye kavuştu. Allah rahmet eylesin " dedi. Oyuncu Engin Altan Düzyatan ise, " Çok hakkı var üzerimde gerçekten. Allah mekanını cennet yapsın " diye konuştu.

Okay'ın tiyatro oyuncusu olan ve Bizimkiler dizisiyle tanınan eşi Yaman Okay ise, 1993 yılında pankreas kanserinden hayatını kaybetmişti.

Meral Okay'ın cenazesi Salı günü öğle namazına müteakip Bebek Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verilecek .

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zincirlikuyu Ozan Güven Meral Okay Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title