Haberler

Menteşe'de 'Atatürk Özel Arşivi' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Muğlatürk Medya tarafından Atatürk Sevdalısı Hanri Benazus’un özel arşivinde yer alan ATATÜRK fotoğrafları Muğla’nın Menteşe ilçesi’nde sergilendi.

Muğlatürk Medya tarafından Atatürk Sevdalısı Hanri Benazus'un özel arşivinde yer alan ATATÜRK fotoğrafları Muğla'nın Menteşe ilçesi'nde sergilendi. Ayrıca Muğlatürk Medya misafirlere tanıtıldı.

Muğla Rüya Park AVM'de, Muğla'nın bütün ilçelerinde yapılanmaya başlayan MUĞLATÜRK Medya'nın tanıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca Atatürk'ü anma haftası yaklaşması nedeniyle Türkiye'de en büyük Atatürk Arşivi'ne sahip Hanri Benazus'un özel arşivindeki fotoğraflar sergilendi. Sergiye Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Basın Enformasyon Şube Müdürü Erol Kütahya, Fethiye Belediye Meclis Üyesi Turgay Öztürk, Saglik İl Müdür Yardımcısı Eriş Başaran Akça, Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı olan Elvan Göçer, birçok daire amiri ve misafirler katıldı.

Muğlatürk adına açıklama yapan Serap Ülkü Özdemir katılanlara teşekkür ederken, Muğlatürk Medya'nın da tanıtımını gerçekleştirdi. Muğlatürk haber sitesinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, Muğlatürk Gazetesi'nin de bütün ilçelerde dağıtıldığına dikkat çekti. Sergi hakkında da konuşan Özdemir, Atatürk Özel Arşivini açan Hanri Benazus'a teşekkür etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek'te Muğlatürk'e başarılar dileyerek, başarılı bir ekip gördüğünü ve Muğlatürk'ün çok iyi yerlere geleceğine inandığını belirtti. Doğru, etik bir basının mutlaka başarılı olacağını altını çizen Çiçek, serginin de çok iyi düşünüldüğünü bazı fotoğrafları ilk kez gördüklerini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hanri Benazus Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title