Haberler

Menemen Ticaret Odasından Kardeş Odaya Ziyaret

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve beraberindeki heyet, kardeş oda Of Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve beraberindeki heyet, kardeş oda Of Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve beraberindeki heyet, Of ilçesinde temaslarda bulundu. Önce belediye başkanlığını ziyaret eden 15 kişilik heyet, daha sonra da sırasıyla Of Belediye Başkanlığı ve kardeş oda Of Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Heyet görüşmelerde, ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi yönünde girişimlerde bulundu.

Of Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde konuşan Menemen Ticaret Odası Yılmaz Güral, iki odanın bağlantısının daha güçlü olacağını ifade ederek, "Burada siz kardeşlerimizin yanında olmaktan dolayı son derece mutluyum. İki oda arasındaki bağlarımız inanıyorum artık daha güçlü ve her geçen gün gerek ticari gerekse kültürel anlamda gelişecek ve birlikte güzel adımlar atacağız. Ayrıca bu ve benzeri programlar bizler yani iş adamları adına katkı ve fayda sağlamaktadır bu yüzden iyi değerlendirilmelidir" dedi. Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral da şöyle konuştu:

"Sizleri yanımızda görmekten, kardeşlik protokolünün sadece kağıt üzerinde kalmadığından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menemen Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title