Haberler

Menemen'deki Ydg- H Operasyonunun 8 Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

İzmir 'in Menemen İlçesi Asarlık Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H adına faaliyette bulundukları, kentte düzenlenen izinsiz gösteriler ile şiddet eylemlerini organize ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan yaşları 18'den küçük 8 kişi adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Menemen İlçesi Asarlık Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H adına faaliyette bulundukları, kentte düzenlenen izinsiz gösteriler ile şiddet eylemlerini organize ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan yaşları 18'den küçük 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin PKK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Menemen ilçesi Asarlık Mahallesi'nde geçen cumartesi günü, özel harekat polisleri ile hava destekli yaptığı operasyon sonucu terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H adına faaliyette bulundukları, iddiasıyla yaşı 18'den küçük toplam 8 kişiyi gözaltına aldı. Polisin şüphelilerin adreslerinde çok sayıda örgütsel doküman ile terör örgütü PKK'nın sözde bayrakları ele geçirdiği açıklandı. Gözaltına alınanlardan yaşları 18'den küçük Ş.B ve N.Y'nin Menemen, Buca ve Narlıdere ilçelerinde orman yangını çıkarmak için hazırlık yaptığı iddia edildi. Şüphelilerle birlikte bidon içinde 2.5 litre benzin, 4 molotofkokteyli ve molotofkokteyli yapımında kullanılan malzemelerin de ele geçirildiği bildirildi.

Terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan diğer 6 zanlının ise Ramazan Bayramı'nın 2. günü Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki 'Apo'ya Özgürlük' eylemine çağrıda bulundukları, eylemde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini astıkları belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan 2'si 'suça sürüklenen çocuk' ile 'PKK üyesi oldukları ve örgütün propagandasını yaptıkları' iddiasıyla toplam 8 kişi, Menemen Adliyesi'ne gönderildi. Zanlılar, adliyeye sevk edilirken Kürtçe sloganlar attı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Asarlık Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title