Haberler

Menemen Belediyespor'un Gözü Zirvede

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta Fethiyespor deplasmanından 1 puanla döndükten sonra evinde Aydınspor 1923'ü 3-0 yenerek üçüncü basamağa tırmanan Menemen Belediyespor gözünü zirveye dikti.

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta Fethiyespor deplasmanından 1 puanla döndükten sonra evinde Aydınspor 1923'ü 3-0 yenerek üçüncü basamağa tırmanan Menemen Belediyespor gözünü zirveye dikti. Teknik direktör Taner Taşkın 25 yıl aradan sonra çıktıkları 2'nci Lig'e müthiş bir başlangıç yaptıklarını belirterek, takımına övgüler yağdırdı. Tecrübeli çalıştırıcı, disiplinden asla taviz vermediklerini ifade ederek, "Bu ligde iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Amacımız üst sıralardan kopmamak. Oyuncularım kıran kırana mücadele ediyor. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi. Taşkın, iki maçta da kalelerini gole kapattıklarını sözlerine ekleyerek, "Bu sadece defans oyuncuları ve kalecinin başarısı değil. Biz takım olarak savunma yapıp, hücuma kalkıyoruz. Rakiplerimize kola kolay pozisyon vermeyeceğiz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title