Haberler

Menemen Belediyespor Kendine Geldi

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Tokatspor'u 2-1 mağlup ederek üçüncü haftada galibiyetle tanışan Menemen Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etti.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Tokatspor'u 2-1 mağlup ederek üçüncü haftada galibiyetle tanışan Menemen Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etti. Sarı lacivertli ekip, 2'nci eleme turunda dün Ankara Adliyespor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırırken, Teknik Direktör Suat Kaya, üst üste alınan galibiyetlerin takımı kendine getirdiğini söyledi.

Kupanın alt liglerdeki ekipler için iyi bir gelir ve prestij kaynağı olduğunu ifade eden genç teknik adam, "Ankara Adliyespor maçı eksiklerimizi görme açısından iyi bir sınav oldu. Kazanmak her zaman önemlidir. Pazar günü Niğde Belediyespor ile dış sahada karşılaşacağız. Ankara'da kampa girdik, hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz" dedi. İzmir ekibinde golcü Gökhan Ünal ve orta saha Erman Kılıç sakat.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Suat Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title