Haberler

Menemen Belediyespor Kapıya Dayandı

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk 5 mücadelesi veren Menemen Belediyespor, düşme potasındaki Tarsus İdmanyurdu'yla deplasmada oynadığı maçta beraberliği 88'inci dakikada sağlayıp play off umudunu son 2 haftaya taşıdı.

İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk 5 mücadelesi veren Menemen Belediyespor, düşme potasındaki Tarsus İdmanyurdu'yla deplasmada oynadığı maçta beraberliği 88'inci dakikada sağlayıp play off umudunu son 2 haftaya taşıdı.

53 puanla 6'ncı sırada yer alan sarı lacivertli ekip, 54 puanla bir basamak üzerindeki Centone Karagümrük'ün oynamayacağı bu hafta kader maçına çıkacak. Pazar günü lider Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Menemen Belediyespor, kazanırsa play off yolunda dev bir adım atacak.

Son iki haftaya girerken iplerin kendi ellerinde olduğunu dile getiren teknik direktör Erhan Özalp, şunları söyledi:

"Lider Yeni Malatyaspor'la oynadıktan sonra normal sezonu Hacettepe deplasmanında noktalayacağız. İki maçı da kazandığımız taktirde hiçbir hesaba gerek kalmadan play off vizesini alırız. Rakiplerimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Sezon başından bu yana yarıştan hiç kopmadık. Bu takım en azından play off'u hakediyor." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menemen Belediyespor Tarsus İdmanyurdu Yeni Malatyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title