Haberler

Menemen Belediyespor'a Kıral Futbolcu

Güncelleme:

Menemen Belediyespor Bayer Münih altyapısından yetişen, Almanya Bölgesel SSV Ulm 1846 takımının oyuncusu Uğur Kıral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor Bayer Münih altyapısından yetişen, Almanya Bölgesel SSV Ulm 1846 takımının oyuncusu Uğur Kıral ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Menemen Belediyespor Tesisleri'nde Onursal Başkan ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile Teknik Direktör Taner Taşkın'ın katılımıyla imza töreni gerçekleşti.

Bu sezon takıma Hakan Ülker'den sonra ikinci bir gurbetçi kazandırdıklarını ifade eden Başkan Şahin, "Santrafor mevkiinde oynayan Uğur'u bir süredir takip ediyorduk. Almanya'da başarılı işler çıkartan bir oyuncu. Atacağı gollerle takımımıza ligde başarı getireceğine inanıyorum. Menemen Belediyespor'da bir aile ortamı var. Bu ortam korunduğu takdirde bu takım çok güzel işler başaracak" dedi.

Menemen Belediyespor'a şampiyon olmak için geldiğini ifade eden Uğur Kıral, "Almanya'da futbol eğitimimi alıp buraya vatanıma döndüğüm için çok mutluyum. Benim gibi bir çok gurbetçi oyuncu bulunuyor burada. Uyum sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

İmza töreninin ardından Uğur Kıral yeni formasıyla basın mensuplarına poz verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menemen Belediyespor Almanya Münih Bayer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title