Haberler

Menekşeler Çiçek Annelere Hediye Edildi

Güncelleme:

Beylikdüzü Anneler Günü'nü çiçek gibi geçiriyor, annelere dört koldan menekşe hediye ediliyor.

İlçenin birçok noktasında annelerin gününü çiçeklerle kutlayan Beylikdüzü Belediyesi, en yaşlı anneleri, şehit ve gazi annelerini ziyaret etti, onların gününü kutladı. Ayrıca anneler bugün Beylik düzü Kültür Merkezi'nde Türk Sanat Müziği Konseri ile de eğlendi.

Anneler Günü Beylikdüzü'nde annelere yakışır şekilde kutlanıyor. İlçenin birçok noktasında günün ilk saatlerinde başlayan menekşe çiçeği dağıtımına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Anneleri tek tek selamlayan İmamoğlu onların gününü kutladı.

Menekşeler Anneler İçin Dağıtıldı

Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri'nin de hız kesmeden katıldığı dağıtımlarda iki bine yakın menekşe hediye edildi. Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki Kapalı Pazar Alanı'nda hem tüm halkla buluşan, hem de annelerin gününü kutlayarak hediyelerini veren İmamoğlu, kendi annesini de ziyaret etti. Sağlık İşleri Müdürlüğü ve meclis üyeleri de ayrıca ilçenin en yaşlı annesi olan 105 yaşındaki Nafiye Ekinci'yi, şehit ve gazi annelerini bugün de yalnız bırakmadı. İmamoğlu, "Hakkınız hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Güler yüzünüz bizler için en değerli hazine. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan bütün fedakar ve cefakar annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyorum" dedi.

Anneleri bu güzel günde eğlendirmek için Beylikdüzü Belediyesi Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi. Ses Sanatçısı Ayfer Er ile anneleri Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde buluşturan konserde, anneler unutulmaz bir gece yaşadı. Şarkılarla eğlenen konuklar, kendilerini müziğin ritmine bıraktı.



Kaynak: Bültenler / Güncel

beylikdüzü belediyesi ekrem imamoğlu anneler günü beylikdüzü Güncel Haberler

title