Haberler

    Mendes'in FIFA'ya Aykırı Uygulamaları İfşa Edildi

    The Guardian, Beşiktaş'a da oyuncu satan ünlü futbolcu menajeri Jorge Mendes'in yasaları çiğnediğini açıkladı, Portekizli iş adamının FIFA'ya aykırı uygulamaları ifşa edildi.

    Futbol dünyasının en şöhretli oyuncu menajeri olarak gösterilen Jorge Mendes'in başı belaya girebilir. Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Diego Costa başta olmak üzere bir çok ünlü futbolcunun ve Mourinho gibi ünlü hocaların temsilciliğini yapan Portekizli iş adamı ile ilgili şok bir haber kaleme alındı.

    İngiltere'nin saygın gazetesi The Guardian, "Jorge Mendes: Futboldaki en güçlü adam mı?" başlığıyla verdiği haberde "Futboldaki en büyük anlaşmalardan o sorumlu ancak öte yandan açık açık FIFA kurallarını ihlal ediyor" ifadeleri kullanıldı.

    Mendes'in FIFA'nın yasakladığı üçüncü taraf sahipliği ilkesini çiğnediği belirtildi. Ünlü menajerin İspanya ve Portekiz'de oynayan bazı futbolcuların haklarının bir bölümüne sahip olmak için ismi açıklanmayan bazı yatırımcılardan 85 milyon Euro'luk bir arayışa girdiği ifade edildi.

    Portekiz ve İspanya'da manşet oldu


    Bunun dışında Mendes'in eski Manchester United ve Chelsea idarecisi Peter Kenyon ile, oyuncuların ekonomik haklarını satın almaya yönelik, beş tane fona 100 milyon Sterlin'den fazla alım tavsiyesinde bulundukları, Mendes'in kendisinin yönlendirmesiyle hareket geçen fonların, haklarını satın aldığı oyuncuları idare ettiği gibi daha bir çok suçlamaya yer verildi.

    Haber tüm Avrupa'da bomba etkisi yaparken, İspanyol ve Portekiz internet siteleri başta olmak üzere hemen her yerde gündem yarattı. The Guardian'ın haberinin Jorge Mendes'i zor durumda bırakabileceğine dikkat çekildi.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    The Guardian Jorge Mendes Portekiz Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title