Haberler

Menderes'te Hafta Sonu Tiyatro Gecesi

Güncelleme:

Menderes Belediyesi tarafından, Menderes Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi ile Özdere Arkadaş Park'ta " Zoraki Hekim " adlı tiyatro oyunu sergilenecek.

Dünyaca ünlü Fransız oyun yazarı ve oyuncu Moliere'nin"Zoraki Hekim"adlı oyunu Menderesli gençler tarafından perdeye taşınacak. Cumaovası Halk Sahnesi tarafından sahneye sunulacak oyun, 23 Ağustos Cumartesi ( Bugün) tarihinde Menderes Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 24 Ağustos Pazar ( Yarın ) tarihinde Özdere Arkadaş Park'ta vatandaşlarla buluşacak. Menderes Belediyesi tarafından gerçekleşecek etkinlik ücretsiz olacak.

Herkesi bekliyoruz

Etkinliğe bütün vatandaşları davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,"Kültür sanat etkinliklerimiz kapsamında Moilere'nin oyunu ilçedeki gençlerimiz tarafından sahnelenecek. Etkinliğimiz ücretsiz olacak. Tek perdeden oluşacak ve 50 dakika sürecek oyun için gençlerimiz ve belediye olarak biz hazırlıklarımızı tamamladık. Oyunu tek noktada izleyici ile buluşturmak yerine hem ilçe merkezinde hem de Özdere'de iki farklı noktada sergilemeyi uygun gördük. Keyifli bir akşam geçirmek isteyen bütün Mendereslileri oyunumuza davet ediyoruz"diye konuştu.

Zoraki Hekim

Moliere tarafından 1966 yılında yazılan komedi oyunu Ahmet Vefik Paşa tarafından Türkçeye uyarlandı. Oyun, kocasından yediği dayakların öcünü almak isteyen bir kadının, kocası için ortaya attığı bir yalanın üzerine kurulan komik olayları anlatıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Menderes Özdere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title