Haberler

Menderes'te Gaziler Günü Gururu

19 Eylül Gazileri Anma Günü kapsamında Menderes’te tören düzenlendi.

19 Eylül Gazileri Anma Günü kapsamında Menderes'te tören düzenlendi. Törene katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, şehit ve gazilerin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

19 Eylül Gazileri Günü, Menderes'te Atatürk Anıtı'na çelenk konarak kutlandı.

Törene Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Taşyürek,Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'nda etkinlikler devam etti.

Etkinlikte Gaziler Derneği Menderes Şube Başkanı Mehmet Çopur'a plaket veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için mücadele eden gazilere şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazi unvanıyla onurlandırılan Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygı ve özlemle anıyoruz. Bize emanet edilen bu toprakları muhafaza etmek ve bayrağımızı ilelebet dalgalandırmak en büyük vazifemiz olmalıdır " dedi.

Menderes'te şehit aileleri ve gazilerin kendi dönemlerinde unutulmayacağını kaydeden başkan Soylu, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerliler. Onlara her zaman kapımız açık. Belediye olarak onlar için her zaman desteğe hazırız " diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bülent Soylu Menderes Eylül Yerel Haberler

title