Haberler

Menderes'te Anneler Günü'nde Anlamlı Seminer

Menderes Belediyesi tarafından 11 Mayıs tarihinde kutlanacak ‘ Anneler Günü ‘ için özel bir etkinlik programı hazırlandı.

Menderes Belediyesi tarafından 11 Mayıs tarihinde kutlanacak ' Anneler Günü ' için özel bir etkinlik programı hazırlandı. Program kapsamında Psikolog-Pedagog-Sosyolog İzzet Şemsi Türker, ailelerin çocuklarıyla doğru iletişim kurması için bilgiler aktaracak.

11 Mayıs tarihinde kutlanacak ' Anneler Günü ' için Menderes Belediyesi özel bir program hazırladı. 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek program kapsamında anneler için seminer düzenlenecek. Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte Psikolog-Pedagog-Sosyolog İzzet Şemsi Türker ailelere seslenecek. ' Çocuk ve Aile İçi İletişim ' konulu seminerde Türkiye'de son yıllarda artan aileler ve çocukları arasında ki iletişim kazaları, yoğun aile bilinçsizliğine dayalı ortaya çıkan sorunlar, son günlerdeki çocuk kaçırmaları, çocuğa yönelik istismarlar, bunlara yönelik ailelerin yapması gerekenler veya yapmaması gerekenler masaya yatırılacak.

4 BİN ADET ÇİÇEK DAĞITILACAK

Seminer sırasında çocuklar da unutulmadı. Annelerin rahat bir şekilde semineri takip edilebilmesi için çocuklara Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi içinde etkinlik alanı oluşturulacak. Alanda, animatörler eşliğinde çocuklar keyifli zaman geçirecek. Etkinlikler kapsamında Merkez Kapalı Pazar Yeri, Gümüldür Kapalı Pazar Yeri ve Görece Pazar Yerinde de annelere 4 bin adet petunya çiçeği ücretsiz olarak dağıtılacak.

BAŞKAN SOYLU'DAN KUTLAMA MESAJI

Etkinliğe bütün anneleri davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ' Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif eden tek kelime ' Anne'dir. Biz de annelerimize verdiğimiz değeri, etkinliğimiz ile taçlandırmak istiyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Annelerimiz varlıkları ile bu dünyayı onurlandırıyor. Ayaklarının altında cennet müjdelenmiş annelerimizin ' Anneler Günü ' kutlu olsun ' diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title