Haberler

Menderes'in İkizlerine Farklı Açılış

Menderes Belediye tarafından 40 günde yapımı tamamlanan Menderes İkiz Kır Düğün Salonlarının resmi açılışı “Birlik ve Beraberlik Gecesi” ile yapıldı.

Menderes Belediye tarafından 40 günde yapımı tamamlanan Menderes İkiz Kır Düğün Salonlarının resmi açılışı "Birlik ve Beraberlik Gecesi" ile yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da katıldı.

Menderes Belediyesi tarafından Cüneytbey Mahallesinde 40 günde hayata geçirilen ve 1 Mayıs tarihinde ilk düğünün gerçekleştiği İkiz Kır Düğün Salonlarının resmi açılışı gerçekleşti. Belediye personelinin aileleriyle birlikte katıldığı ve "Birlik ve Beraberlik Gecesi" olarak düzenlenen açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın yanı sıra AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile üyeleri de katıldı.

Başkan Soylu'ya teşekkür

Gecede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "40 yıl düşünülse akla gelmeyecek bir projeyi 40 günlük emekle hayata geçiren belediye başkanımızı kutluyorum. AK Partili olmanın farklılığı da buradan kaynaklanmakta. AK Parti olarak her zaman tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz, verdiğimiz her sözü de yerine getiririz. İşte bugün bunun en güzel örneklerinden birisini görüyoruz. Menderes Belediye Başkanımız Bülent Soylu'ya ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Örnek teşkil ediyor

Başkan Soylu'nun belediye çalışanları ve aileleriyle birlikte Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenleyerek resmi açılışı gerçekleştirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Hotar, "Belediyeler çok farklı kurumlardır. Ne özel sektöre benzerler ne de kamuya benzerler. Çünkü belediye çalışanları aynı zamanda belediye başkanını seçen seçmendirler. Dolayısıyla belediye başkanlarımızla belediye çalışanlarımızın birlikteliği, beraberliği çok önemlidir. Bu belediye içinde sosyal barışı getirir. Topluma yansımasıyla toplumsal barış olarak karşımıza çıkar. Bu gece burada gördüğümüz tablo hizmetlerin de önünde bir davranış ve çok sık da görünmüyor. Onun için başta İzmir olmak üzere tüm belediyelere örnek olmasını dileyerek bu birlikteliği, beraberliği bir kez daha tebrik ediyor, bu hizmetlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Kıskanılan hizmet"

AK Parti İzmir Millettvekili Atilla Kaya ise, Menderes'te kıskanılan hizmetlerin gerçekleştiğini belirterek, "Gerçekten Menderes'te kıskanılan hizmetler hayata geçiyor. Başkanımız Bülent Soylu sayesinde Menderes gelişiyor, değişiyor, güzelleşiyor. Bu hizmetlerde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"41 kere maşallah"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da, şunları söyledi: "Belediye Başkanımızın bu güzel hizmetlerini görmek beni gerçekten duygulandırdı. Çünkü biz bir ekibiz. Bu ekip teşkilatıyla, çalışanlarıyla, belediyesiyle birlikte hizmet ettiği zaman bizim gerçekten koltuklarımız kabarıyor. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Değerli başkanımız 40 günde güzel bir eseri Menderes'e kazandırmış. 41 kere maşallah. Gerçekten bu güzel eser bunu hak ediyor."

"Hayal edilemeyenleri hayata geçiriyoruz"

İlkleri ilçede hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise şöyle konuştu: "Kimsenin dönüp bakmadığı, kirli görüntüden pırlanta gibi bir yer ortaya çıkardık. Muhalefetin 40 yıl düşünüp hayal edemeyecekleri bu hizmeti değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte biz 40 günde hayata geçirdik. Burada bu yaz 250 bin vatandaşımızı ağırladık. Daha düne kadar bizim Menderesli kardeşlerimiz sokak aralarında, mahalle aralarında düğün yapıyordu. Bizim insanımız buna layık değil, bizim insanımız İzmir'in en güzel salonlarında unutulmayacak anlarını yaşamaya layık dedik ve bu anlayışla yola çıktık. Çok kısa sürede de İkiz Kır Düğün Salonlarımızı Menderesli kardeşlerimizin hizmetine soktuk. Biz Menderesli hemşehrilerimizi sözde değil, özde seviyoruz. Bu projelerde bunun en güzel kanıtıdır."

Açılışı yapıldı

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İmre de, Menderes'in AK Parti belediyeciliğiyle çağ atladığını kaydetti. İkiz Kır Düğün Salonlarının yapımında çalışan belediye personelleri adına konuşan Özcan Furoğlu da, Menderes'e yakışır projeleri ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Konuşmaların ardından İkiz Kır Düğün Salonlarının açılış kurdelesini, protokol üyeleri ve belediye çalışanları birlikte kesti.

Modern proje

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje, mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir ömür boyu mutluluğa evet diyenlerin yeni adresi olan İkiz Kır Düğün Salonları iki projeden oluşuyor. Birinci proje bin kişilik olup bin 800 metrekare, ikinci proje 800 kişilik olup bin 500 metrekare alanda yer alıyor. Her iki projenin de 500 metrekare kapalı alanı buluyor. Son teknoloji ses sistemine sahip olan ve iki adet çocuk alanının da yer aldığı İkiz Kır Düğün Salonları 2 bin 700 metrekare otopark alanını da içinde barındırıyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Menderes AK Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title