Haberler

Menderes'i Berlin Fuarında 'Maskot Mandi' Tanıttı

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuar’ına İzmir’in Menderes ilçesi ’Maskot Mandi’ ile damga vurdu.

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Turizm Fuar'ına İzmir'in Menderes ilçesi 'Maskot Mandi' ile damga vurdu.

İlçenin turizm payını ve tanınırlığını arttırmak adına çalışmalar gerçekleştiren Menderes Belediyesi, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Turizm Fuar'ında, ilçeyi tanıttı. Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan ITB Turizm Fuar'ına, Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu Mandi damgasını vurdu. Belediye, Maskot Mandi ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlarken, Mandi'ye fuar ziyaretçileri de büyük ilgi gösterdi.

Fuarın olumlu geçtiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes'i hak ettiği noktaya taşımak istediklerini belirtti. Soylu, "İlçemizi hak ettiği noktaya taşımak için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız fuar atılımlarına bir yenisini daha ekledik. Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen ITB Turizm Fuarı'na katılım sağladık. Her zaman olduğu gibi Mandi de fuarda bizimle oldu. Mandi'nin yanı sıra ilçemizi anlatan Menderes Şehir Rehberi ve Klaros Bilicilik Merkezi'nin tanıtım broşürlerini de ziyaretçilere aktardık. Menderesimiz'de ki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarını da fuar ziyaretçilerimize hediye ettik. Ziyaretçiler de fuar süresince standımıza büyük ilgi gösterdiler. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ilçemizi en iyi şekilde tanıttık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Almanya Berlin İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title