Haberler

Menderes'e Yat Limanı İçin Düğmeye Basıldı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seçim kampanyasında yer alan Yat Limanı Projesi için çalışmalarına hız verdi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seçim kampanyasında yer alan Yat Limanı Projesi için çalışmalarına hız verdi. Soylu, Kuşadası Liman Başkanı Barış Tarım ile birlikte liman için yer araştırması yaptı.

"9 alanda 99 Proje" ile seçim çalışmalarını yürüten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, göreve seçildikten sonra vadettiği projeleri tek tek hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Soylu, söz verdiği projeler arasında yer alan ve ilçenin turizmde sınıf atlamasını sağlayacak Yat Limanı için Kuşadası Liman Başkanı Barış Tarım ile birlikte denize açılarak yer araştırması yaptı.

Seferihisar sınır noktasından Ahmetbeyli sınır noktasına kadar kalan bölgede tekne ile denize açılarak incelemede bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu," Seçim çalışmalarında 9 alanda 99 proje sözü vermiştik. Bu sözlerden birisi de Yat Limanı Projesi'ydi. İşte bu sözümüzü yerine getirmek için gerekli adımları atıyoruz. Kuşadası Liman Başkanımız Barış Tarım ile birlikte sahil boyunca uzanan bölgemizde incelemelerde bulunduk. Yat Limanı yapılacak alanla ilgili detaylı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Hayata geçirmek istediğimiz proje ile Menderes'i turizmde parlayan bir yıldız yapacağız. " dedi.

Gerçekleştirilen çalışmaların Ankara'ya sunulacağını ifade eden Başkan Soylu, " Turizm alanında yapmak isteğimiz Yat Limanı Projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na gerekli girişimleri yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Hazır bir şeklide Ankara'ya giderek, sorunsuz bir halde projenin yatırım planına alınmasını sağlamak istiyoruz. İnşallah Menderes'e bu projeyi kazandıracağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Kuşadası Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title