Haberler

Menderes Çiçek Festivali Coşkuyla Başladı

Güncelleme:

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Çiçek Festivali'nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Sanatçı Ferhat Göçer'in sahne aldığı etkinlikte, En Güzel Çiçek yarışması da düzenlendi.

Menderes Belediyesi tarafından, Menderes Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen 6. Çiçek Festivali coşkuyla başladı. 2 gün sürecek festivalin ilk gününde kortej yürüyüşü, halk oyunları, yarışmalar ve Ferhat Göçer konseri gerçekleşti. Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda kesme çiçeğin en güzel örnekleri sergilenirken, Menderes Belediyesi tarafından etkinliğe katılanlara çiçek dağıtıldı.

Kortej yürüyüşü

6. Çiçek Festivali, Şelale Park önünden festivalin gerçekleştiği 19 Mayıs Stadı'na kortejle başladı. Korteje Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Karakuyu Zeybek Ekibi'nin öncülüğünde gerçekleşen kortejde vatandaşlara çiçek dağıtıldı.

En güzel çiçek

Etkinlik kapsamında üreticilere yönelik En Güzel Çiçek yarışması da düzenlendi. 10 dalda düzenlenen yarışmada dereceye girenler çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Sektör temsilcilerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmada Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun eşi Esra Soylu da jüri üyesi oldu. Yarışmada özellikle araç süsleme kategorisinde birbirinden ilginç çalışmalar dikkat çekti.

Ferhat Göçer coşkusu

Menderes Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin de gösteri sunduğu gecede Ferhat Göçer şarkılarıyla on binlerce Menderesli'ye unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Göçer'e Başkan Soylu'da günün anısına çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Soylu Ferhat Göçer Menderes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title