Haberler

Menderes Belediyesi Emitt Fuarı'nda

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19’uncusu gerçekleştirilen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Menderes Belediyesi, yörenin kültürel özelliklerini anlatarak, ziyaretçilere Gümüldür mandalinası ikram etti.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19'uncusu gerçekleştirilen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Menderes Belediyesi, yörenin kültürel özelliklerini anlatarak, ziyaretçilere Gümüldür mandalinası ikram etti.

Bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) İzmir ve ilçeleri de katıldı. 63 yıl önce belediye olan Menderes ilçesi de bu yıl fuara katılarak, bölgenin kültürel ve turizm değerlerini tanıtma fırsatı buldu. Kurulan stantlarda ziyaretçilere meşhur Gümüldür mandalinası da ikram edildi.

"AMAÇ, İZMİR'İN ÜLKE TURİZMİNDEKİ DEĞERİNİ TANITMAK"

Fuarın İzmir turizminin tanıtımına önemli katkılarının olmasını beklediklerini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, "Bugün EMİTT Fuarı'na katıldık. Bu fuar son yıllarda büyük gelişme kaydeden, ülkemizi dünya ülkeleri seviyesinde tanıtmak, hedefleri seyahat acentelerine anlatmak üzere önemli bir farkındalık oluşturan bir fuar. Dünyadaki önemli fuarlardan biri haline gelmeye başladı. Özellikle Doğu Akdeniz'in en önemli fuarlarından bir tanesi. Biz de İzmir olarak bu fuara katılanlara İzmir'in ülke turizmindeki değerlerini tanıtmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Toprak, "Şüphesiz ki İzmir turizmi çok önemli zenginlikleri barındırıyor. Biz istiyoruz ki İzmir'i bir marka değeriyle tanıtabilelim. Gördüğünüz gibi buradaki stantta da İzmir markası adı altında yerel yönetimlerimizi ve sivil toplum örgütlerimizi, belediyelerimizle birlikte, her şeyden öte turizmin esas emeğini çeken özveriyle hareket eden konaklama ve işletme sahiplerinin de tanıtma yapacağı alan oluşturduk. Ben inanıyorum ki İzmir fuarlara katıldıkça tur operatörleri ve seyahat acenteleriyle irtibatlar geliştirildikçe üzerinde barındırdığı değerleri de dünyaya açmış olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Menderes Gümüldür İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title