Haberler

    Galatasaray'da Sneijder ve Bruma'nın Menajerleri İstanbul'a Çağrıldı

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Bruma'nın menajeri, yeni sözleşme için İstanbul'a çağrılırken, Sneijder'in menajeri alacakların durumu için İstanbul'a çağrıldı. Yönetim Sneijder ile sözleşme imzalamak istemiyor.

    Galatasaray'da sözleşmeleri 2018'de bitecek olan Bruma ve Sneijder'in menajerlerinin geçen hafta İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

    Sabah'ın haberine göre Bruma ile sözleşme uzatmayı düşünen yönetim, Portekizli yıldızın menajeri Catio Balde'ye sezon sonu için randevu verdi.

    SÖZLEŞME DEĞİL ALACAK İÇİN GELDİ

    Sneijder'in menajeri Guido Albers'le ise sözleşme değil, alacakları görüşüldü. Hollandalı ile yeni imza atmayı düşünmeyen sarı-kırmızılıların, Galatasaray'daki garanti ücreti 4.5 milyon Euro'yu getirdiği takdirde, yıldız oyuncunun gitmesine izin vereceği konuşuluyor.

    GALATASARAY'DA İKİ CEZALI

    Galatasaray'da teknik direktör Tudor ve Bruma, cezalı olmaları nedeniyle Gençlerbirliği maçında görev yapamayacak.

    Tudor, ligde son oynanan Antalyaspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilmesinin ardından PFDK'dan 1 maç ceza almış, Bruma ise yine aynı maçta çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılarak cezalı duruma düşmüştü. Selçuk, Eren ve de Jong ise sarı kart sınırında.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray İstanbul Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title