Haberler

Memurlar Ayakkabı Kutusunda Bodro Yakarak Isındı

Türkiye Kamu-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, memur zammını, ayakkabı kutusunda bodro yakarak protesto etti. Bir sendikacı sahte dolarları çevreye saçarken eyleme katılanlar yakılan ayakkabı kutusu ve bodroların ateşinde ısındı.

Hükümet Konağı önünde toplanan 50 kadar Kamu-Sen üyesi, memur maaşlarına yapılan 123 liralık zammı eleştirdi. 'Guguk devleti değil hukuk devleti istiyoruz', 'Ekmeğime aşıma dokunmayın', Hukuksuzluk istemiyoruz', 'Hırsıza değil memura bütçe' dövizleriyle yapılan zammı protesto eden üyeler 'Gün gelecek devran dönecek, Meclis'teki memurlar hesap verecek', 'Memurdan aldılar bacanağa verdiler', 'Memurdan altılar kutulara verdiler', 'Hırsız var mecliste' sloganlarıyla eylem yaptı. Daha önceki protesto eylemleri çok sayıda polis izlerken bu kez tek polisin bile olmaması dikkat çekti.

MAAŞLARINI GÖRDÜ, EYLEM YAPTILAR

Kamu-Sen İl Başkanı Müfit Bayraktar, hükümetin enflasyonu bilinçli olarak düşük gösterdiğini bu yüzden memurlara düşük zam yapıldığını ileri sürdü. Gıda, temizlik, sağlık, ulaşım, haberleşme, ısınma ve kira fiyatlarının da çok fazla arttığını savunan Müfit Bayraktar, memurların patatese bile muhtaç bırakıldığını iddia etti. Müfit Bayraktar, şöyle dedi

Bugün memurlarımız maaş aldı ve acı gerçekle karşılaştı. 'Çocuk, enişte, bacanak, kayınpeder' demeden cümbür cemaat ülkenin kaynaklarına üşüşmüşken, ayakkabı kutuları çelik kasanın yerine geçmişken, memuru unutup yolsuzluğa hırsızlığa destek verenler bizim karşımıza ne yüzle çıkacaklar Birileri ayakkabı kutularında milyonlarca doları götürürken toplu sözleşme masasında memurlara ayrılan payın 3 milyar lirasını lobilere peşkeş çekenler ne yüzle karşımıza çıkacaklar Memurun bordrosunun ateşi hem bu hem de öteki dünyada hırsızı, arsızı, yalancıyı, rüşvetçiyi ve memur pazarlamacılarını saracaktır. Memurlar, konuşmanın ardından üyeler getirdikleri ayakkabı kutularının içinde maaş bordrolarını tutuşturup yaktı. Ateşin etrafında toplanan üyeler ellerini ısıtmaya çalıştı. Bu sırada Türk Büro-Sen Şube Başkanı Gani Harmandar, cebinden çıkardığı sahte dolarları havaya saçarak, Bunları da kutuyla yanlışlıkla Erzurum'a yollamışlar. Bu paraları da gönderin oğullara yesinler. Paralarımızı çalanlar bodrolar gibi cehennemde yansın dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title