Haberler

Memur ve Hizmetliler İçin Görevde Yükselme Hazırlık Kursu Açıldı

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından memur ve hizmetlilerin görevde yükselme sınavına hazırlanması için hazırlık kursu açtı.

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından memur ve hizmetlilerin görevde yükselme sınavına hazırlanması için hazırlık kursu açtı.

Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu'nda 21 Kasım'da başlayan kurs, 1 Aralık tarihine kadar hafta sonları açık olacak. Saat 12.00 ile 16.30 arasında eğitim verecek olan kursla ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım Eğitim-Bir-Sen olarak bir ilke daha imza attıklarını belirterek üyelerin kariyer yolculuklarında yanlarında olduklarını söyledi.

Genel Merkez tarafından hazırlanan Memur ve Hizmetlilerde Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık kitaplarından sonra şimdide sınava hazırlık kurslarını başlattıklarını belirten Yıldırım, "Bu kursu açmaktaki amacımız memur ve hizmetli üyelerimizi bir üst göreve hazırlamaktır. Daha önce aday öğretmenlere hazırlık amacıyla ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtılarak hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim-Bir-Sen, üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı" dedi.

Eğitim-Bir-Sen üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar attıklarını kaydeden Yıldırım, "Eğitim-Bir-Sen, Memur ve Hizmetliler de Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık için oluşturulan dersliklerde yüz yüze eğitim devam etmektedir. Gördüğünüz gibi Eğitim-Bir-Sen ücret sendikacılığıyla birlikte hizmet ve akademik sendikacılığın da en güzel örneklerini gerçekleştirmektedir. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum, sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

hizmetli, haklarını helal etmeyenlerdeni:

Hiç haberim olmadı, demekki her ilde olmadı bu kurslar. ayrıca sorular kitaplarda çalışılan konular ve sorulardan çıkmadı çok zor sorular vardı ve eminim öğretmenler bile ancak 40-50 alırdı çalışmadan çalışsalarda ancak yüzde otuzu geçerdi bu sınavdan. meb hizmetliyi tam başından üvey evlat görmüştür. keşke eski hükümetler bizi işçi sınıfına soksalardı. Memurluk sizlerin olsundu o zaman.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title