Haberler

Memur-Sen ve Aydın Belediyesi'nin Acı Günü

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi A. Baki Karaer’in baldızı ve eşi Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmet Şube Müdürü Zehra Karaer ile Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Erol Kayan’ın ablaları ’in Hülya Uçak hayatını kaybetti.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi A. Baki Karaer'in baldızı ve eşi Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmet Şube Müdürü Zehra Karaer ile Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Erol Kayan'ın ablaları 'in Hülya Uçak hayatını kaybetti.

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer'in baldızı ve de eşi Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmet Şube Müdürü Zehra Karaer ile Aydın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Erol Kayan'ın ablaları Hülya Uçak, 46 yaşında hayatını kaybetti. Aynı zamanda Aydın Belediyesi Hal Müdürlüğü emekli personellerinden Mehmet Uçak'ın eşi olan Hülya Uçak için Aydın merkez Girne Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Salim Camisinde öğle namazına müteakip tören düzenlendi.

Cenaze törenine Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Şenol Okur, Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aydın Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan, Aydın Belediyesi Zabıta Müdürü Hakan Genç, Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkan ve üyeleri, Zabıta Müdürlüğü personeli ve Uçak ailesinin yakınları katıldı. Evli ve iki kız çocuğu annesi Hülya Uçak'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Uçak Memur Sen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title