Haberler

Manisa Memur-Sen Üyelerine Termalde Yüzde 20 İndirim

Güncelleme:

Sendikacılığının yanında üyeleri için sosyal sorumluluk çalışmalarını da hayata geçiren Memur-Sen Manisa Temsilciliği, Urganlı Eda Termal ile indirim protokolü imzaladı.

Sendikacılığının yanında üyeleri için sosyal sorumluluk çalışmalarını da hayata geçiren Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği, Urganlı Eda Termal ile indirim protokolü imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Üyelerimiz için ücret sendikacılığın yanında akademik ve sosyal sendikacılık çalışmaları da yürütüyoruz. Bu çerçevede bir indirim protokolü daha imzalıyoruz. Biz üyelerimiz için hizmet üretiyoruz. Memur-Sen üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam edecek. Tüm Üyelerimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen ile böyle bir protokol imzalamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Eda Termal Spa ve Aquapark Genel Müdürü Mehmet Bakan, "Kaplıcamız meşhur seyyah ve tarihçi Evliya Çelebi'nin 1600'lü yılların sonlarında kaleme aldığı Seyahatname adlı eserinde yer almaktadır. Bu yıllarda Turgutlu'ya ve Urganlı Kaplıcalarına uğramış olan Evliya Çelebi Kaplıcalarımız için; 'Bir latif suyu vardır, Niceleri gelip burada şifa bulurlar, suyu insan vücuduna cila verir.' diyerek buranın kıymetini yüzyıllar önce tarihinin sayfalarına kaydettirmiştir. Memur-Sen Üyelerine böyle bir şifa kaynağında indirimli hizmet vermekten büyük memnuniyet duyacağız. Tüm Memur-Sen Üyelerini aileleriyle birlikte tesislerimize bekliyoruz." dedi.

Eda Termal Tesislerinde gerçekleştirilen İl Divanı sonrasında İmzalanan protokol çerçevesinde Memur-Sen Üyeleri Urganlı Eda Termal'de konaklama, aquapark ve spa merkezinde yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Urganlı Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title