Haberler

Memur-sen Üyeleri Sahurda Buluştu

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sahur programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Şelale Plaza'da düzenlenen sahur programına Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, CBÜ Fakülte Dekanları, Dekan Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürleri, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Daire Amirleri, Memur-Sen'e bağlı sendikaların il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Memur-Sen olarak düzenlediğimiz sahur programına, birlik, beraberlik ve kardeşlik soframıza bizleri kırmayıp icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Şu mübarek günlerde Müslüman coğrafyasında yaşananlara hepimiz şahidiz. Müslümanların dertlerine deva olabilmek için ümmet şuuru içerisinde hareket etmeliyiz. Bu şuurla Müslüman kardeşlerimize sahip çıkmalıyız. Bir iyilik hareketi olan Memur-Sen, her zaman mazlumların sesi ve sözcüsü olmuştur. Büyük Memur-Sen ailesi olarak, 365 gün/24 saat hizmet ve erdemli sendikacılık anlayışıyla hareket edeceğiz. Kamu görevlileri, milletimiz ve mazlumlar için kazanımlar üretecek, onlara hizmet etmeyi sürdüreceğiz." dedi.

Kamu görevlileri sendikaları ile konfederasyonların üye sayılarının 8 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla Memur-Sen Konfederasyonu'nun 73 bin 855 yeni üye artışı kaydettiğini ve toplamda 836 bin 505 üyeye ulaştığını kaydeden Sofuoğlu, "Bu verilere göre Memur-Sen'in Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Hareketi olduğu bir kez daha tescillenmiştir. Bu veriler aynı zamanda toplu sözleşme masasının hakim ve merkez konfederasyonunun Memur-Sen ve bağlı sendikaları olduğunu işaret etmektedir. Çünkü genel yetkiyi Memur-Sen, 11 hizmet kolunun yetkisini ise Memur-Sen'e bağlı 11 sendikamız aldı. Memur-Sen olarak, birinci ve ikinci toplu sözleşme görüşmelerinde olduğu gibi, üçüncü dönemde de bu takvimi en iyi şekilde değerlendirerek kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarına yönelik yeni kazanımlar üreteceğiz. Toplu Sözleşme masasında 2 milyon 976 bin, yılsonuna kadar yapılacak yeni atamalar da göz önünde bulundurulduğunda 3 milyon kamu görevlisi ve 2 milyon kamu görevlisi emeklisi için, ayrıca kamu görevlilerimizin eş, çocuk ve bakmakla yükümlü olduklarıyla birlikte 20 milyon insan için mücadele edecek, ter dökeceğiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Eğitim Bir Sen Memur Sen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title